2. april 2014 0:00

Po novem s kartico Diners Club možnost plačila na 24 obrokov

Ljubljana, 2. april 2014 - Erste Card d.o.o je do sedaj izdal že več kot 48.000 kartic Diners Club, ki omogočajo plačevanje na več kot 13 tisoč prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Svojo ponudbo bodo nadgradili in omogočili uporabnikom kartice Diners Club možnost plačila na 24 obrokov, na prodajnih mestih, kjer imajo trgovci sklenjen dogovor z Erste Card za obročno plačilo na 24 obrokov. Erste Card obenem nadaljuje s partnerskimi sodelovanji na področju plačilnih kartic. Skupaj z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije  nudi članom zbornice co-brand kartico OZS Diners Club, ki nadgrajuje obstoječo kartico prihrankov "Mozaik podjetnih".

V drugi polovici leta 2013, ko je Erste Card postal lastnik franšize, je bilo možno s kartico Diners Club plačevati na več kot 13 tisoč prodajnih mestih v Sloveniji. Uveljavil se je kot zaupanja vreden poslovni partner na področju plačilnih storitev. Tako je od septembra do konca 2013 družba ustvarila za več kot 23 milijonov evrov prihodkov iz naslova transakcij z odloženim plačilom in transakcij iz naslova obrokov. V marcu 2014 so izdali že več kot 48.000 kartic Diners Club. Poleg raznovrstnosti kartic je Erste Card svojim uporabnikom omogočil uporabo vseh storitev in ugodnosti kartice, med njimi tudi najpopularnejše plačilo na obroke, nagradni program in atraktivne mesečne ugodnosti-.

Obročno plačilo po novem tudi na dve leti
Erste Card je tudi že začel z nadgrajevanjem svoje ponudbe uporabnikom kartice Diners Club. Od 15. maja dalje bodo uporabniki kartice Diners Club imeli možnost plačila na 24 obrokov na za to izbranih in ustrezno označenih prodajnih mestih. To bo uporabnikom olajšalo nakup v različnih življenjskih okoliščinah. Pogoji za plačilo s kartico Diners Club na 12 obrokov obenem ostajajo enaki.

Mladen Mirko Tepuš, predsednik poslovodstva Erste Card, d.o.o., o doseženih ciljih poslovanja pravi: “Odkar je Erste Card prevzel franšizo Diners Club v Sloveniji, smo z zagonom ustvarjali kreativne storitve, s katerimi smo želeli povrniti zaupanje v plačevanje s karticami Diners Club. Ohranili smo že priljubljene storitve, kot so uporaba poslovnega salona na letališču Jožeta Pučnika in drugod po svetu. Obenem pa storitve nadgrajujemo saj bomo v maju ponudili novo ugodnost, kot je možnost odplačevanja na 24 obrokov. Veseli nas zaupanje naših komitentov, kot tudi poslovnih partnerjev, v sodelovanju s katerimi nudimo visoko konkurenčne storitve našim uporabnikom."

Plačilna kartica OZS  Diners Club in Erste Card
Tovrstno sodelovanje se izkazuje v co-brand kartici, ki jo je Erste Card vzpostavil skupaj z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije. Z letošnjo pomladjo bo OZS v sodelovanju z Erste Card svojim članom ponudila nadgradnjo svoje kartice Mozaik podjetnih v plačilno kartico z odloženim plačilom in plačilom na obroke. Z novo partnersko kartico OZS Diners Club bo obrtnikom in podjetnikom na voljo veliko več ugodnosti in prihrankov kot doslej – poleg ugodnosti kartice mozaik podjetnih še ugodnosti Diners Club kartice, kot so: plačevanje na obroke (na izbranih mestih), nagradni program, prost vstop v letališke salone in 24/7 avtorizacijski in svetovalni center. Obenem pa uporabnikom kartice ni potrebno menjati obstoječe banke, s katero obrtnik ali podjetnik že sodeluje. Člani OZS za prvo leto uporabe plačilne kartice ne plačajo članarine.

Nagradna igra Diners Cluba- “128 nagrad čaka na vas”
Erste Card je za svoje zveste uporabnike pripravil tudi veliko pomladno nagradno igro Diners Cluba. Imetniki kartic Diners Club v njej lahko sodelujejo pri žrebanju za 128 bogatih nagrad. Vsak nakup v vrednosti 30 EUR ali več  s kartico Diners Club od 20. 3. do 20. 4. 2014 zagotavlja sodelovanje v nagradnem žrebanju. V nagradni igri se lahko sodeluje tudi, če se kartico Diners Club priporoči prijateljem ali znancem. Ob aktivaciji nove kartice bosta oba z novim članom prejela dodatne nagradne srečke. Seznam nagrad in pravila so dostopna na www.dinersclub.si

V pozdrav pomladi imetnike kartic Diners Club še posebaj nagrajujemo – za vsak euro porabe s kartico Diners Club v aprilu in maju ponujamo dvojne nagradne točke. Nagradne točke lahko unovčite za velike prihranke iz Nagradnega programa Diners Cluba.

Erste Card d.o.o. je del Erste skupine, enega največjih ponudnikov finančnih storitev v srednji in vzhodni Evropi z več kot 16,6 milijonov klientov, preko 47 tisoč zaposlenih in mrežo 3 tisoč poslovnic v sedmih državah regije (glavni trgi: Avstrija, Češka, Slovaška, Madžarska, Hrvaška, Romunija in Srbija). V letu 2013 je uspešno prevzel Diners Club franšizo v Sloveniji in ponovno vzpostavil Diners Club kartično poslovanje v Sloveniji.

Za dodatne informacije:

Erste&Steiermärkische Bank d.d., 51000 Rijeka, Jadranski trg 3a, www.erstebank.hr
Služba komunikacij
Zagreb, Ivana Lučića 2, e-mail: pr@erstebank.com