separator separator separator
 

Uživajte počitnice brez skrbi.

Da bodo vaše počitnice polne užitkov in brez skrbi, smo vam pripravili nekaj potovalnih nasvetov.

1. Nadzorujte porabo

Letalske vozovnice in druge prevoze, prenočišča, vodnika, zavarovanje in drugo rezervirajte pri izbrani potovalni agenciji in se razbremenite stresa zaradi načrtovanja in izvedbe potovanja. Čas in energijo raje porabite drugje. Da bi se izognili tudi neprijetnim presenečenjem, je že pred potovanjem modro vedeti, kolikšni bodo njegovi okvirni stroški. S kartico Diners Club jih tako plačate že pred odhodom, lahko tudi na obroke. Tako vam ostane več sredstev za dodatna razvajanja in kakšen poseben spominek s poti.

2. Na prvem mestu je udobje

Nenavadno, ampak veliko popotnikov trdi, da je najbolj utrudljiv del poti čakanje na letališčih. Vi takih težav nimate, saj lahko s svojo kartico Diners Club brezplačno* vstopate v več kot 750 letaliških salonov po svetu in izkoristite njihovo ponudbo. Ta vključuje udobno namestitev, osvežitev s pijačami in prigrizki, brezplačno internetno povezavo in časopise.

3. Dobrodošli povsod

Vašo kartico Diners Club sprejemajo na 30 milijonih prodajnih mest v 185 državah in območjih. Dobrodošla je tudi na prodajnih mestih, označenih z znakom Discover. To velja tudi za spletne nakupe, kar je še posebnega pomena za spletne trgovce iz ZDA, ki sicer svojega blaga ne dostavljajo zunaj te države. Storitev Diners Club Shipping omogoča podjetje MyUS. S svojo kartico Diners Club lahko na obroke nakupujete tudi v tujini.

4. Dvig gotovine

Čeprav je kartica Diners Cluba namenjena predvsem brezgotovinskemu poslovanju, vas tudi v posebnih situacijah ne razočara. Kadar potrebujete gotovino, vas iz zagate rešijo bankomati in ponudniki gotovinskih izplačil v več kot 100 državah po svetu. Seznam bankomatov najdete na spletni strani www.dinersclub.si, čakajo pa vas tudi druge informacije.

5. Pomembna je tudi varnost

Ob vsaki uporabi svoje kartice Diners Club lahko prejmete SMS-sporočilo o vrednosti in mestu nakupa. Odlična informacija, ki je hkrati tudi varovalka ob morebitni zlorabi vaše kartice. Če se to zgodi, nemudoma pokličite avtorizacijski center Erste Carda na 01 5617 913, v katerem bodo ustrezno ukrepali.

6. Vse informacije vedno pri roki

Imejte vse pomembne informacije vedno pri roki, na svojem mobilnem telefonu. Priporočamo, da si namestite mobilno vizitko kazalo.izberikartico.si in mobilno aplikacijo Diners Club Travel Tools.

Želimo vam veliko poletnih užitkov.
Celotna ekipa Erste Carda

 

*Pogoji za pridobitev prostega vstopa v letališke salone so določeni v Pogojih za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov kartic Diners Club – vstop v letališke salone.