separator separator separator
 

S kartico Diners Club so vaše počitnice lepše.

Da bodo vaše počitnice polne užitkov in brez skrbi, smo vam pripravili nekaj potovalnih nasvetov.

1. Najprej poskrbimo za varnost

Priporočamo uporabo varnostnega SMS. Ob vsaki uporabi svoje kartice Diners Club lahko prejmete SMS-sporočilo o vrednosti in mestu nakupa. To je varovalka ob morebitni zlorabi vaše kartice. Če se to zgodi, nemudoma pokličite avtorizacijski center Erste Carda na 01 5617 913.

2. Na počitnicah naj bo udobno

S svojo kartico Diners Club lahko vstopate v več kot 800 letaliških salonov* po svetu in poskusite njihovo kulinarično in preostalo ponudbo, t.j. udobno namestitev, osvežitev s pijačo in prigrizki, brezplačno spletno povezavo in časopise. Seznam salonov najdete v aplikaciji Diners Club Travel Tools.

  

3. Dobrodošli povsod

Vašo kartico Diners Club sprejemajo na več kot 28 milijonih prodajnih mest v 190 državah in območjih. Dobrodošla je tudi na prodajnih mestih, označenih z znakom Discover (predvsem ZDA in Kanada).

4. Dvig gotovine

S kartico Diners Cluba lahko dvigujete gotovino na več kot 1.1 milijonih bankomatih po vsem svetu. Seznam bankomatov najdete na spletni strani www.dinersclub.si, mobilni vizitki in v aplikaciji Diners Club Travel Tools (poglejte točko 2).

5. Nadzorujte porabo

Kartica Diners Club vam v On-line storitvah (https://online.dinersclub.si) omogoča stalen nadzor nad porabo svoje kartice, tudi ko ste na poti.

6. Nakupi na obroke tudi v tujini

Vaša kartica Diners Club omogoča obročne nakupe v Sloveniji in tujini, pri čemer imate ločen obročni limit. Zato ste lahko na počitnicah še bolj brezskrbni, tudi če si privoščite kakšno dodatno razvajanje.

Kadarkoli nas potrebujete, vam je na voljo ekipa v našem Svetovalnem centru na telefonski številki 01 5617 800.

Želimo vam veliko poletnih užitkov.
Celotna ekipa Erste Carda

 

*Pogoji za pridobitev prostega vstopa v letališke salone so določeni v Pogojih za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov kartic Diners Club – vstop v letališke salone.