separator separator separator
 

Dragi Young Professionals!

Kartica Diners Club – AmCham Young Professionals je ekskluzivno narejena le za vas. Omogoča vam več kot druge plačilne kartice. Z njo boste vstopali v letališke salone po celem svetu ter hitro in prijazno nakupovali na obroke doma, v tujini in na spletu. Poleg tega imate na kartici tudi že posebno turistično zavarovanje v tujini.

Zaradi neverjetnega Nagradnega programa boste prihranili več kot 800 EUR na leto pri kulinaričnih razvajanjih, nakupih oblačil, počitnicah inp., popusti pa se tudi seštevajo.

Če pa ste tudi vi med tistimi, ki vam je ljubše opraviti nakup iz domačega naslanjača in blago prevzeti na domačem pragu, nikakor ne pozabite, da lahko tudi spletne nakupe opravite s kartico Diners Club.

Spoznavajte kartico Diners Club prvo leto povsem brezplačno*. Ker ste zaupanja vredni, za aktivacijo kartice ne potrebujete predložiti finančnih podatkov.

En korak vas loči do kartice.

 
Ime in priimek
 
Naslov, poštna št. in kraj
 
Telefonska številka
 

S klikom na gumb Pošlji potrjujem verodostojnost navedenih podatkov in se strinjam, da mi družba Erste Card d.o.o. posreduje neaktivirano plačilno kartico Diners Club – AmCham Young Professionals ter ponudbo za članstvo v Diners Clubu. Hkrati izrecno soglašam, da družba Erste Card d.o.o. moje osebne podatke s te prijavnice obdeluje za namen izdaje neaktivirane kartice Diners Club AmCham AmCham Young Professionals . V primeru odločitve za članstvo v Diners Clubu in aktivacijo kartice bom izpolnil/a in Erste Card-u dostavil/a priloženo pristopnico in dodatno dokumentacijo.

 
 
* Velja ob prvi včlanitvi. Akcije se med seboj izključujejo.
** Velja za aktivne člane, ki so imeli v zadnjih dveh mesecih vsaj eno plačilno transakcijo.