separator separator separator
 

Živijo!
Dobrodošli pri Dinersu.

Vsak novi član je v igri za 2.000 €

Diners Club ponuja novim članom edinstveno priložnost, da zmagajo v nagradni igri za 2000 €, in sicer tako, da se do 29. julija 2016 pridružijo več kot 60.000 zadovoljnim imetnikom kartice Diners Club v Sloveniji, pridobijo številne klubske ugodnosti ter zadovoljno kupujejo doma in v tujini. Na podlagi vaše prijave, pričakovanja in življenjskega stila vam bomo priporočili najprimernejšo kartico. Žrebanje srečnega dobitnika nagrade bo 10. avgusta 2016. Pravila nagradne igre najdete tukaj.

Zakaj je kartica Diners Club Citroën prava za vas?

Kartica Diners Club je najstarejša plačilna kartica na svetu. V Sloveniji že več kot 30 let izdaja osebne in poslovne kartice, ki z odloženim plačilom omogočajo brezobrestni odlog plačila do 30 dni. Mesečni račun preprosto poravnate po položnici.

Kako vam kartica Diners Club polepša življenje?

Zamisel za prvo večnamensko plačilno kartico izhaja iz leta 1949, ko je ugledni newyorški poslovnež Frank McNamara na večerji s prijatelji ob plačilu z grozo ugotovil, da je doma pozabil denar. Zahvaljujoč idejnemu očetu kartice Diners Club gospodu McNamara, se že več kot 60 let našim članom kaj podobnega ne more zgoditi. Kartico Diners Club kot nadomestilo za gotovino uporabljajo v več kot 185 državah in na več kot 30 milijonih prodajnih mest. Preprosto dvigovanje gotovine pa je mogoče na številnih bankomatih po svetu.

Glavne prednosti kartice Diners Club so:

  • Sodelovanje v nagradni igri za 2000 € le za nove člane.
  • Brezplačna članarina v klubu ugodnosti za vse leto.
  • Dvigovanje gotovine na bankomatih.
  • Kupovanje na obroke doma, v tujini in na spletu.
  • Preprost in popolnoma varen način za spletno nakupovanje.
  • Brezplačno razvajanje v letaliških salonih za aktivne člane po svetu.

Izpolnite prijavnico in zadenite!

 
Ime in priimek
 
Elektronski naslov
 
Telefonska številka
 

S klikom na gumb Pošlji se strinjate, da podjetje Erste Card d. o. o., z vami vzpostavi stik ob morebitnih pojasnilih o ponudbi.

 
 
* Velja za nove člane ob prvi včlanitvi.