separator separator
 

Aktivirajte si kartico in se razvajajte v Termah Čatež.

Ne odlašajte na jutri, kar lahko storite danes. Vse, kar morate storiti, je, da aktivirate skupno kartico OZS Mozaik podjetnih Diners Club. S tem boste poleg možnosti za nagrado pridobili tudi ugodnosti in privilegije kartice Diners Club. Dobite pa lahko tudi eno izmed spodnjih nagrad.

5 vrednostnih bonov v posameznem znesku 30 EUR: vrednostni bon bo lahko novi imetnik kartice OZS izkoristil v restavraciji MM v hotelu Terme ali grajski restavraciji v Golf hotelu gradu Mokrice (restavracija na Mokricah bo odprta od 1. 4. 2016). Bon je mogoče izkoristiti izključno za plačilo prehrane, in ne velja za plačilo pijače. Novi člani OZS bodo lahko vrednostni bon izkoristili izključno ob neposredni rezervaciji/naročilu storitev v Termah Čatež in ob neposrednem plačilu v Termah Čatež. Vračilo denarja ob morebitni neizkoriščeni celotni vrednosti bona ni mogoče in prav tako ni mogoče delno izkoristiti vrednostnega bona.

5 vrednostnih bonov v posameznem znesku 50 EUR: vrednostni bon bo lahko novi imetnik kartice OZS izkoristil za hotelske storitve (prenočitev, polpenzion, polni penzion, hotelski paketi) v hotelih Golf hotel gradu Mokrice****, hotelu Terme**** in hotelu Toplice****. Velja za plačilo hotelskih storitev po rednem letnem hotelskem ceniku za leto 2016 in za plačilo paketnih hotelskih ponudb navedenih hotelov, ki so objavljenje na spletni strani Term Čatež.