separator separator
 

Business Travel Account


Doživite vrhunsko storitev, ki vam jo ponuja Diners Club BTA po vsem svetu in vsak dan v letu.

POMEMBNO - storitev BTA še ni vzpostavljena. Predvidoma bo ponovno vzpostavljena v parih tednih. O tem vas bomo obvestili. Hvala za razumevanje!

Pokličite nas na 01 5617 880 ali pišite na exclusive@erstecard.si.

Kaj je BTA?

Stroški potovanj predstavljajo v skupnih stroških poslovanja podjetja čedalje večji delež. Diners Club je za povečano učinkovitost poslovanja in znižanje stroškov velikih in srednjih podjetij ustvaril edinstven produkt - Diners Club Business Travel Account (BTA). BTA je virtualna kartica v obliki posebne številke, odprte v Diners Clubu in naslovljene le na podjetje.

Namenjena je predvsem nakupu letalskih vozovnic, lahko pa se uporablja tudi za nakup hotelskih storitev, drugih potovalnih sredstev in za druge storitve, povezane s potovanji.

Komu je namenjena?

BTA je namenjen velikim in srednjim podjetjem. Enkrat na mesec na izbran datum prejmete račun za vse storitve, opravljene s kartico BTA. BTA je centraliziran instrument plačevanja poslovnih storitev pri Diners Club Business Travel. Načeloma kartico v imenu družbe uporablja turistična agencija, vendar jo lahko družba uporablja tudi neposredno, saj je vse kar potrebujete koda virtualne kartice.