separator separator separator
 

Najboljša kartica za poletno potepanje!

Dopust se začenja – zdaj! Da bi se popolnoma spočili od vsakdanjega življenja, se je dobro organizirati pravočasno.
Pri tem vam pomaga vaša kartica Diners Club.

Nekaj njenih glavnih prednosti:

Privoščite si več z obroki doma, po svetu in na spletu:
– Nakup na do 24 obrokov v Sloveniji – preprosto, brez dodatne dokumentacije, s prilagojenim limitom porabe.
– Nakup na do 12 obrokov v tujini – nakup na obroke v tujini opravite v treh preprostih korakih.
Vedno na tekočem, kaj se dogaja z vašo kartico – varnostni SMS:
vklopite posebno storitev Varnostni SMS na svojih Online storitvah, ki vas ob plačilu s kartico Diners Club takoj obvesti o opravljenem nakupu. Če transakcije niste opravili vi, imate v SMS-sporočilu telefonsko številko 01 561 7913 našega avtorizacijskega centra (24/7), ki bo poskrbel za nadaljnje ukrepe.
Ker se zavedamo, da je vaš čas dragocen:
so vam na voljo varne in zanesljive On-line storitve, ki vam omogočajo nadzor nad porabo, pregled dnevne, tedenske in mesečne porabe. Tako ste lahko vedno na tekočem s svojo porabo in računi, res kadarkoli in kjerkoli. 24/7 vam je na voljo naš avtorizacijski center na telefonski številki 01 561 7913, da poskrbi za vse, kar je povezano s kartico.
Diners Club letališki saloni:
ko se boste potepali po svetu z letali, ne pozabite, da vam vaša kartica Diners Club omogoča brezplačen* vstop v več kot 600 Diners Club letaliških salonov po vsem svetu, tudi na Brniku. Saloni vam omogočajo udobno namestitev, osvežitev s pijačo in prigrizki ter brezplačno internetno povezavo.

Dinersovi popusti in ugodnosti na Hrvaškem

Naj bo to poletje vaše. Prepustite se nežnim sončnim žarkom in toplemu morju. Pustite skrbi doma in uživajte v sproščenosti lepih trenutkov. Če boste dopustovali v sosednji Hrvaški, je dobro vedeti, da lahko s kartico Diners Club plačate cestnino, vstopnico za trajekt Jadrolinije, privez v marinah vzdolž hrvaške obale (v katerih, preverite na www.aci.hr) ali kupite časopis na prodajnih mestih Tiska.

Poleg tega vam kartica Diners Club omogoča popuste prav vsak dan v tednu.
Prelistajte brošuro Dinersovi popusti in ugodnosti na Hrvaškem in načrtujte svoje nakupe vnaprej.

 

Želimo vam veliko poletnih užitkov.
Celotna ekipa Erste Carda

*Pogoji za pridobitev prostega vstopa v letališke salone so določeni v Pogojih za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov kartic Diners Club – vstop v letališke salone.