separator separator
 

O podjetju

Erste Card

Erste Card v Sloveniji izdaja osebne in poslovne kartice Diners Club, ki omogočajo precej več ugodnosti kot konkurenčne kartice (ločen limit za obroke in ločen za enkratne nakupe, nagradni program, prost vstop v letališki salon, 24/7 avtorizacijski center, D-Bot in še veliko drugega). Ker Erste Card ni banka, kartice v osnovi niso konkurenca bančnim karticam in članom ni treba spreminjati ali prenašati svojega bančnega poslovanja zaradi uporabljanja kartice Diners Club. 

Znani smo po številnih različnih kartičnih produktih:    

Še nimate kartice Diners Club? Dovolite, da vam posredujemo ponudbo oz. izpolnite pristopnico. Vstopili boste v svet privilegijev in ugodnosti, saj je to Diners Club, več kot kartica.

Diners Club je v Sloveniji že več kot 30 let. Od junija 2013 je nosilec licence podjetje Erste Card, d. o. o. Trenutno imamo več kot 75.000 članov, predvsem sta to srednji in višji segment potrošnikov. Erste Card je v lasti Erste Card Cluba, ki je del avstrijske finančne skupine Erste Group.

  • Sedež je na Dunaju v Avstriji.
  • Bančna skupina z večjimi bankami in poslovanjem v 8 državah.
  • Vodilna bančna skupina v regiji s 16,8 milijona strank.
  • Odlična lokalna pokritost s 3214 poslovalnicami in 47.000 zaposlenimi.


Predstavitev Diners Cluba International

  

Diners Club je najstarejša plačilna kartica na svetu. Vse se je začelo leta 1949, ko je bil gospod Frank McNamara, ugledni newyorški poslovnež, na večerji s prijatelji. Ob kavi je ugotovil, da je doma pozabil denarnico. Nastalo težavo je odpravil dogovor z lastnikom restavracije. Ta mu je na njegovo vizitko napisal zadolžnico v vrednosti računa, s čimer je nastala zamisel o kartičnem podjetju Diners Club, eni tedaj najhitreje rastočih storitvenih organizacij. Revija Life Magazine je pozneje gospoda McNamara razglasila za enega izmed sto najvplivnejših Američanov 20. stoletja.

Diners Club International je bil ustanovljen leta 1950 in je prvi izdajatelj večnamenske plačilne kartice na svetu. S tem je začel finančno revolucijo pri načinu plačevanja fizičnih oseb in podjetij. Zdaj je Diners Club svetovno prepoznavna blagovna znamka in vrhunski ponudnik brezgotovinskega plačevanja, ki uspešno zadovoljuje plačilne potrebe izbranih in premožnejših posameznikov. Hkrati zagotavlja korporacijam in podjetjem številne rešitve upravljanja stroškov na področju poslovnih potovanj. Diners Club International je v lasti družbe Discover Financial Services (DFS), vodilne izdajateljice kreditnih kartic in ponudnice sistemov elektronskega plačevanja v ZDA.

Kartica Diners Club je dobrodošla v 200 državah sveta, na več kot 35 miljonov prodajnih mest. Z njo lahko imetniki dvigujejejo gotovino na več kot 1.300.000 bankomatih (ATM) in ponudnikih izplačil in brezplačno uživajo v več kot 1000 letaliških salonih po svetu. Diners Club je podjetje, ki kakovostno zadovoljuje potrebe in izpolnjuje želje svojih uporabnikov po vsem planetu.

Diners Club International je lastnik kartične sheme Diners Cluba International, ki je najstarejša mednarodna plačilna kartica na svetu. Kartico uporablja že več kot osem milijonov imetnikov po vsem svetu.

Erste Card d.o.o.
Dunajska cesta 129
1000 Ljubljana

Davčna: SI39435423
Matična: 6395791000

TRR: IBAN SI56 3400 0101 6712 460
(TRR odprt pri banki Sparkasse)

Spletna stran: www.dinersclub.si

+386 1 5617 800

info@erstecard.si