separator separator separator
 

Mladen Mirko Tepuš,
direktor

Magister znanosti Mladen Mirko Tepuš; član poslovodstva v podjetju Erste Card d.o.o. od leta 2013.

Magister znanosti Mladen Mirko Tepuš je diplomiral in magistriral na MBA na Ekonomski fakulteti v Zagrebu. Od leta 1997 je delal v Hrvaški centralni banki in v njej sodeloval ter vodil številne nadzore poslovanja bančnih ustanov. Od leta 2005 do 2007 je bil direktor direkcije za ekonomsko analizo in proučevanje v Hrvaški poštni banki, za tem pa je začel v podjetju Erste Card Club Zagreb opravljati funkcijo s področja interne revizije, skladnosti in internega konzaltinga, pristojen pa je za več Dinersovih franšiz (Hrvaška, Slovenija, Bosna in Hercegovina, Madžarska, Bolgarija in Rusija). Leta 2011 je sodeloval pri reševanju Dinersove krize v Rusiji. Aktivno je sodeloval v raziskovalnih in konzultantskih projektih IFC, OECD, EIB, EBRD, HNB, SEEMFWG in drugih. Prevedel je več raziskav o poslovanju bančnih ustanov na Hrvaškem. Izpopolnjeval se je na številnih strokovnih seminarjih doma in v tujini, aktivno sodeluje pri delu domačih in tujih strokovnih zborov ter objavlja in recenzira strokovna dela s področja bančništva in financ. Je tudi avtor knjige z naslovom Modeli stanovanjskega financiranja in poglavja v knjigi OECD (Housing Finance Markets in Transition Economies) ter v številnih drugih.

V družbi je zadolžen za področje trženja, človeških virov, pravne zadeve in usklajenost poslovanja.

 

Rok Perkovič,
direktor

Magister Rok Perkovič; član poslovodstva v podjetju Erste Card d.o.o. od leta 2015.

Magister Rok Perkovič je diplomiral iz smeri financ, končal magistrski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani ter zaključil podiplomski program MasterBE v Trevisu, Italiji. Svojo poslovno pot je začel na banki Banca di Cividale v Gorici ter Unicredito Italiano v Milanu, nadaljeval pa na Institutu IECOB na Univerzi v Bologni kot vodja enote za podjetja in naložbe. Leta 2005 se je zaposlil v družbi Deloitte d.o.o. kot davčni svetovalec, leto kasneje pa prevzel funkcijo člana uprave in kasneje namestnika predsednika uprave v Datalabu d. d. Od leta 2009 do 2012 je bil zaposlen na Diners Club Slo d.o.o  kot direktor za finance in računovodstvo, leta 2012 pa postal član upravnega odbora Diners Club ltalia s.r.l. Milano. Od 2013 je zaposlen v Erste Card d.o.o. kot direktor sektorja financ, računovodstva in kontrolinga. Leta 2015 je nastopil funkcijo člana poslovodstva Erste Card d.o.o.

V družbi je zadolžen za področje računovodstva, kontrolinga in financ, upravljanje s tveganji in informacijsko tehnologijo.

Erste Card d.o.o.
Dunajska cesta 129
1000 Ljubljana

Davčna: SI39435423
Matična: 6395791000

TRR: IBAN SI56 3400 0101 6712 460
(TRR odprt pri banki Sparkasse)

Spletna stran: www.dinersclub.si

+386 1 5617 800

info@erstecard.si