separator separator separator
 

+386 (0)15617 800

Diners Club FUNG

Vaš prispevek za prihodnost Univerze v Novi Gorici

Kartica ponuja vse ugodnosti kartice Diners Club, je tudi članska kartica Fundacije. Fundacija od Erste Card d.o.o. prejme 0,2% od vsake transakcije s kartico in 10 EUR od vsake plačane članarine. Tako lahko vsak član FUNG pomaga le z uporabo kartice, brez kakršnihkoli  dodatnih stroškov. 

S kartico lahko plačujete storitve in blago na več kot 30 milijonov prodajnih mest v Sloveniji in po svetu, omogoča vam plačilo na obroke, tudi v tujini, bogat nagradni program s popusti tudi 50%, prost vstop v več kot 750 letaliških salonov** in še veliko več. Kartica Diners – FUNG nudi svojim članom še dodatne ugodnosti v obliki popustov pri nekaterih poslovnih partnerjih, seznam se bo sproti dopolnjeval.

Letna članarina je v prvem letu članstva za člane FUNG brezplačna*, v naslednjih letih pa znaša po trenutno veljavnem ceniku 29 EUR letno. 

Poglejte kako do kartice Diners Club FUNG v 4 korakih.

*Velja za nove člane ob prvi včlanitvi v Diners Club.
**Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.

+386 (0)15617 880

DODATNE INFORMACIJE
Diners Club FUNG

Ugodnosti

Dodatne kartice

Primerjajte značilnosti osnovnih in dodatnih kartic.