separator separator
 

PayPal

Ne pozabite na svojo kartico Diners Club, kadar plačujete na spletu.


Če ste tudi vi med tistimi, ki vam je ljubše opraviti nakup iz domačega naslanjača in blago prevzeti na domačem pragu, nikakor ne pozabite, da lahko spletni nakup opravite s kartico Diners Club.

Kako? Zelo preprosto!

Zadostuje, da v svoji priljubljeni spletni trgovini med plačilnimi sredstvi poiščete logotip Diners Cluba ali Discover (velja vzajemno sprejemanje kartic med Diners Clubom in Discoverjem), ki označuje sprejemanje kartic Diners Club, oziroma še bolj preprosto, da svojo kartico Diners Club dodate v račun PayPal.

OPOZORILO: Pri izbiri kartice Diners Club kot plačilnega sredstva za polnjenje PayPal plačilnega računa PayPal omogoča zgolj izvedbo transakcije v valuti USD, zato bo vaša Diners Club kartica ne glede na valuto, ki jo uporablja končni spletni trgovec, bremenjena v valuti USD. Znesek bremenitve kartice v USD bo s strani Erste Card d.o.o. pretvorjen v EUR v skladu s Pravili in pogoji članstva v Diners Clubu in veljavnim cenikom, hkrati pa vam v takšnem primeru PayPal lahko zaračuna dodatne stroške pretvorbe valut. Pred uporabo Diners Club kartice na PayPal zato preverite tudi njihove splošne pogoje in stroške pretvorbe valut.

Kako deluje PayPal?

PayPal je najpreprostejši in najvarnejši način za spletne nakupe in vam omogoča plačilo s kartico Diners Club. Uporaba sistema PayPal vam omogoča nakupe pri največjih spetnih trgovcih, pri čemer vam ni treba vnašati svoje številke kartice Diners Club. Tako je vsak vaš nakup varen in se tveganje za morebitno zlorabo precej zmanjša.

 Za plačilo s PayPalom je treba narediti nekaj korakov:

  • Registrirajte se na PayPalu.
    Registrirajte se na www.paypal.com z vnosom svojih osebnih podatkov.
  • Vnesite številko kartice Diners Club.
    Ko vnesete številko kartice Diners Club, se bo takoj prikazal logotip Discover.
  • Vsak vaš nakup je takoj poravnan s kartico Diners Club.
    Vsi spletni trgovci, ki sprejemajo PayPal kot način plačila, postanejo vaša osebna trgovina in plačilo s kartico Diners Club je omogočeno avtomatično.

Uživajte v nakupih s svojo kartico Diners Club – kadarkoli, kjerkoli!

Če je znesek nad 100 EUR, priporočamo uporabo storitve OBROKI V TUJINI