separator separator
 

PayPalPayPal. Ne pozabite na svojo kartico Diners Club, kadar plačujete na spletu.

Če ste tudi vi med tistimi, ki vam je ljubše opraviti nakup iz domačega naslanjača in blago prevzeti na domačem pragu, nikakor ne pozabite, da lahko spletni nakup opravite s kartico Diners Club.

Kako? Zelo preprosto!

Zadostuje, da v svoji priljubljeni spletni trgovini med plačilnimi sredstvi poiščete logotip Diners Cluba ali Discover (velja vzajemno sprejemanje kartic med Diners Clubom in Discoverjem), ki označuje sprejemanje kartic Diners Club, oziroma še bolj preprosto, da svojo kartico Diners Club dodate v račun PayPal.

Kako deluje PayPal?

PayPal je najpreprostejši in najvarnejši način za spletne nakupe in vam omogoča plačilo s kartico Diners Club. Uporaba sistema PayPal vam omogoča nakupe pri največjih spetnih trgovcih, pri čemer vam ni treba vnašati svoje številke kartice Diners Club. Tako je vsak vaš nakup varen in se tveganje za morebitno zlorabo precej zmanjša.

 Za plačilo s PayPalom je treba narediti nekaj korakov:
  1. Registrirajte se na www.paypal.com z vnosom svojih osebnih podatkov.
  2. Vnesite številko svoje kartice Diners Club.
  3. Vsa spletna mesta, ki sprejmejo PayPal kot način plačila, postanejo vaša osebna trgovina, plačilo s kartico Diners Club pa je avtomatično.

Uživajte v nakupih s svojo kartico Diners Club – kadarkoli, kjerkoli!

Če je znesek nad 100 EUR, priporočamo uporabo storitve OBROKI V TUJINI

Polnjenje računa pri ponudniku storitev elektronskega denarja PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A predstavlja transakcijo s tujim prodajnim mestom.