1. september 2014 0:00

Živi za danes in varčuj za jutri – poskrbi zase in izberi novo kartico ALPEN INVEST DINERS CLUB

Živimo v času, ko varčevanje ni več stvar izbire, temveč stvar nuje in potrebe. Minili so časi, ko smo bili brezkrbni glede nakupa stanovanja, hiše ali pa glede svoje pokojnine. In prišli so časi, ko se moramo znajti sami. Na srečo pa le nismo popolnoma sami, saj imamo na voljo pestro izbiro načinov varčevanja, ki zagotavljajo več kot le pokritje letne inflacije. Daleč najbolj priljubljen način varčevanja so še vedno vzajemni skladi, ki vlagateljem omogočajo dovolj stabilne in visoke donose, zaradi česar bo lahko vaša prihodnost bolj svetla kot sicer. Prav zaradi tega smo se v sodelovanju s podjetjem ALPEN Invest d.d., ki ima na področju investiranja v vzajemne sklade bogate izkušnje, njihova ekipa strokovnjakov pa skrbi za zavidljive donose odločili, da vam ponudimo novo plačilno kartico ALPEN
Investa in Erste Carda, ki združuje najboljše obeh podjetij –  kartico ALPEN Invest Diners Club.

Za vse, ki vedo, da vsak dan šteje ter želijo enostavno upravljati svoje premoženje.

ALPEN Invest Diners Club je NOVA premium plačilna kartica, ki kot edina kartica na tržišču poleg vsakdanjih nakupov omogoča tudi enostavno upravljanje vaših prihrankov.

Kartica je namenjena vsem, ki želijo plačevati z odloženim plačilom ter svoje premoženje enostavno upravljati. Novi imetnik omenjene kartice bo poleg ugodnosti klasične kartice deležen tudi brezplačnega svetovanja o varčevanju v vzajemne sklade priznanih finančnih strokovnjakov družbe ALPEN Invest d.d. Še kasneje pa bo kartica  omogočala možnosti mesečnega varčevanja v investicijske sklade.

Naj vas njena uporaba sama prepriča: letna članarina kartice je 39 EUR od tega vam Alpen Invest prvo leto 70 % članarine podari v obliki dobroimetja na račun podsklada Alpen.SI. Vaš prihranek je 27,30 EUR. Več na www.alpeninvest.si.

Želite prejeti ponudbo za kartico ALPEN Invest Diners Club sedaj?
Izpolnite obrazec in prejeli boste ponudbo.