5. september 2017 7:00

Izboljšajte svoje počutje v fitnes in wellness centru SportClub

Za člane, ki uporabljajo kartico Diners Club, smo s podjetjem SportClub pripravili posebno ponudbo vadbe in razvajanja v fitnes in wellness centru SportClub, ki ima 26-letno tradicijo, odlično trenersko ekipo in bogato ponudbo vodenih vadb, storitev na področju wellnessa in rehabilitacije. Predstavljamo vam celoletno karto VIP Diners.

SportClub deluje v zeleni oazi Ljubljane, v Športnem parku Kodeljevo, na Fakulteti za šport. S centrom za fitnes, wellness centrom in vadbenim centrom se razprostira na 1700 kvadratnih metrih.

Celoletna karta VIP Diners, ki velja samo za člane Diners Cluba, vključuje vadbo v sodobno opremljenem centru za fitnes, uvodno uro vadbe z osebnim trenerjem, vstop v wellness center, v katerem boste svoje telo lahko sprostili v finski, turški ali infrardeči savni in v 12-metrskem Spa bazenu. V karto sta vključeni tudi masaža celega telesa, ki bo učinkovito zmanjšala vaše vsakdanje obremenitve in stres, ter ena krioterapija, svetovna uspešnica med zvezniki in športniki, ki je v zadnjih letih postala neverjetno priljubljena zaradi izjemnih zdravstvenih in lepotnih učinkov. Paket Vip vam omogoča tudi neomejen obisk vodenih vadb (Pilates, Zumba, TRX, Metabolix, Piloxing knockout, Joga, TRXlates, Shapeboxing in HIIT) in plavanje v 25-metrskem pokritem bazenu Fakultete za šport.

Celoletna karta
VIP Diners torej vključuje neomejen obisk fitnesa, savn, vodene vadbe (termini so določeni s strani SportCluba in se tekom sezone spreminjajo) in bazena (julija in avgusta je bazen zaprt, termini so določeni s strani SportCluba in se tekom sezone spreminjajo) ter brezplačni, obisk krioterapije, osebni trening s trenerjem in masažo celega telesa.

SportClub podarja letno članarino Vip v znesku 25 EUR.

Cena celoletne karte
VIP Diners je 672 € (redna cena storitev po ceniku je 945 €, v ceno je vključen skoraj 30 % popust za člane Diners Cluba). Akcija velja izključno za nove člane SportCluba.

S kartico Diners Club lahko plačujete tudi na obroke. Ponudba velja do 15. 9. 2017. Prijavite se lahko na naslovu info@sportclub.si.