separator separator separator
 
6. september 2017 12:00

Diners Club Golf Challenge 2017

Tradicionalni turnir golfa DINERS CLUB GOLF CHALLENGE 2017 RACE TO MAURITIUS je tokrat minil v znamenju lepote: lepote igre in lepote kandidatk za Miss Universe Slovenija 2017.

Na Diners golf igrišču Smlednik se je kljub neprijaznemu vremenu zbralo veliko število udeležencev. Kar 140 golfistov se je potegovalo za prestižno nagrado Four Season Mauritius. Na tem otoku se bo namreč  med 15. in 19. 10. 2017 odvijalo svetovno prvenstvo Diners Cluba International v golfu. Napeta igra v Smledniku je določila, da bodo tja odpotovali in zastopali barve Slovenije Miran Babnik, Miha Čižman in Davor Šenja.

Za udobje golfistov je tokrat poskrbelo podjetje Furlantech, in sicer s promocijskimi vožnjami v avtomobilih BMW 5. Po zaključku uradnega tekmovanja so se udeleženci lahko preizkusili tudi v  puttanju in košarki, kar je bilo dobrodelno: zbrana sredstva v višini 535 evrov smo predali Unicefu Slovenija. Letošnje druženje v Smledniku so popestrile tudi lepotice, kandidatke za Miss Universe Slovenija 2017.  Pripeljal jih je Jure Šlehta, lastnik licence za to lepotno tekmovanje, ki je dogodek tudi povezoval. Za prijetno glasbeno atmosfero pa sta skrbela Brata Mujkič.

Več informacij