separator separator separator
 
7. september 2017 9:00

Nova plačilna kartica Diners Club Miles&Smiles

Že veste, da bodo od sedaj vaša naslednja letalska potovanja še prijetnejša in udobnejša? Turkish Airlines in Erste Card sta namreč 11.7. 2017 podpisala pogodbo o sodelovanju in predstavila novo plačilno kartico Diners Club Miles&Smiles. Imetnikom kartice bo vsak porabljen evro prinesel nagradno miljo, kar je razveseljiva novica za vse, ki komaj čakate, da se ponovno podate na pot.Odlična novica, ki bo zagotovo razveselila vsakega popotnika, saj je nova kartica edina plačilna kartica v Sloveniji, ki omogoča zbiranje nagradnih milj. Direktor Erste Card, Mladen Mirko Tepuš, je povedal: »Vedno sledimo željam in potrebam naših članov, saj želimo, da za zapravljen denar dobijo kar največ. Nova kartica je namenjena prav tistim, ki radi potujejo – po Evropi ali zunaj nje, z letalsko družbo Turkish Airlines ali s katerim izmed njenih partnerjev, in je tudi edina plačilna kartica v Sloveniji, s katero lahko imetniki zbirajo nagradne milje v programu Miles&Smiles in tako letijo še ceneje ter udobneje.«

Prednosti kartice
Zbrane milje lahko imetnik kartice unovči (zase ali sopotnika) in pretvori v letalsko vozovnico ali nadgradnjo svojega potovanja. Milje omogočajo lažji prehod iz ekonomskega v poslovni razred ter dostop do 750 letaliških salonov Diners Cluba po vsem svetu.

Poleg zbiranja nagradnih milj kartica uporabnikom omogoča še:
  • nakup na obroke – tako doma kot v tujini,
  • dvig gotovine na bankomatih in pri ponudnikih gotovinskih izplačil v več kot 100 državah,
  • prilagojen osebni limit,
  • nakupovanje preko spletne prodajalne Shop&Miles.
Poskrbljeno je tudi za varnost, saj imetnik ob vsaki uporabi kartice prejme obvestilo z varnostnim SMS sporočilom, zagotovljen pa je tudi nadzor nad porabo preko On-line storitev Diners Cluba.