separator separator separator
 
9. april 2014 0:00

Kompasovi enodnevni izleti

Naročite kartico Diners Club UNICEF

Podrobnosti

1000 točk = BREZPLAČEN ENODNEVNI IZLET ZA DRUGO OSEBO
Pri plačilu izbranega enodnevnega izleta za eno osebo vam izlet za drugo osebo podarimo (vstopnine in ladijski prevozi niso vključeni).

Italija:
Caneaworld – vodni park Aquaparadise in Movieland studios, Verona zoo safari, Benetke in Beneška laguna, Padova – Bassano - Del Grappa – Treviso, Bolzano/Bozen, Trst in Tržaški zaliv, dnevni Gardaland, nočni Gardaland, romantična Verona, Aqualandia

Avstrija:
Dunaj, Salzburg in rudnik soli, Orlovo gnezdo – rudnik soli – jezero Konigsee, München, Salzburg, Grosslockner, Minimundus in hrib opic, avstrijska Koroška, ZOO, Herberstein in Gradec.

Hrvaška:
Narodni park Plitvice.

Ponudba vključuje:
Avtobusni prevoz, vodenje, dodatne storitve po programu in DDV, vse za eno osebo. Vstopnine in/ali ladijski prevoz v ponudbo niso všteti in jih potniki na dan potovanja plačajo vodniku. Splošni pogoji Kompasa d.d. so sestavni del programa. Popusti se izključujejo in ne veljajo za doplačila. Enodnevni izleti – destinacije se med letom spreminjajo, bodo pa ves čas na voljo na KOMPASOVI spletni strani strani www.kompas.si.

Velja za vse odhode marca, maja, julija, septembra in novembra 2014. Ugodnost velja za imetnike kartice Diners Club, ki se izleta tudi udeležijo. Vstopnine niso vključene.