10. april 2014 0:00

Že 1500 uporabnikov dobrodelne kartice Diners Club - UNICEF

Sodelovanje Diners Cluba in UNICEF-a Slovenija se uspešno nadaljuje in v teh dneh dosega pomemben mejnik: kartico Diners Club – UNICEF, prvo dobrodelno plačilno-kreditno kartico v Sloveniji, je izbralo že 1500 uporabnikov in njihovo število še naprej narašča.

Kartica Diners Club – UNICEF omogoča, da vsak svoj nakup oplemenitimo z dobrodelno noto, pa zaradi tega račun ni nič višji. Medtem, ko uporabniki kartice opravljamo vsakodnevne nakupe, se Diners Club odpove 0,5% vrednosti vsakega nakupa in jih nameni UNICEF-ovim programom pomoči otrokom. A to še ni vse; otokom je namenjena tudi polovica letne članarine za kartico. Seveda pa kartica prinaša tudi vse ostale ugodnosti kartic Diners: obročno odplačevanje, brezplačen vstop v letališke salone, ugodnosti Nagradnega programa Diners Club in še marsikaj.

Zaradi vzrokov, ki bi jih lahko preprečili, še vedno vsak dan umre več kot 18.000 otrok. To pomeni 13 otrok vsako minuto.

Pridružite se ponosnim uporabnikom kartice Diners Club – UNICEF, ki z vsakim nakupom pomagajo reševati otroška življenja. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite pristopno izjavo. Če boste kartico aktivirali do 16 maja, vam bo Diners Club v zahvalo podaril članarino v višini 22 EUR, 1000 nagradnih točk, čaka pa vas tudi darilo po vaši izbiri.

Hvala, ker pomagate!