separator separator separator
 
15. april 2016 0:00

Erste Card ima danes že 60 tisoč uporabnikov

Ljubljana, 15. april 2016 - Erste Card d.o.o. (EC) je včeraj izdala 60-tisočo kartico Diners Club. V letu 2015 je EC izvedel številne prodajne in komunikacijske aktivnosti, s katerimi so uspešno krepili rast članstva. Povečanje števila članov je sledilo širitvi in razvoju direktnih in partnerskih trženjskih kanalov ter dosežkom večjih projektov, s katerimi so izboljšali storitve za člane. Pozornost so namenili tudi podpornim storitvam do članov. Izvedli so re-organizacijo ter uvedli sektor podpore in razvoja direktne prodaje na način, ki članom ponuja boljšo storitev in uporabo kartice ter hkrati drugih produktov, ki jih ta nudi. Uvedli so tudi novo storitev, ki omogoča obročno odplačevanje v tujini.

Člana poslovodstva EC Mladen Mirko Tepuš in Rok Perković sta pričakovanju člana, ki bo število pet obrnil na šest, povedala:
»Ponosni smo, da se nam je pridružil naš 60 tisoči uporabnik, katerega čaka tudi lepa nagrada. To je velik poslovni mejnik, ki kaže, koliko ljudi nam že zaupa. Hkrati tudi odraža, da uporabnikom ponujamo storitve, ki jih potrebujejo in potrjuje, da smo na pravi poti. Število imetnikov kartice smo vztrajno povečevali vse od sredine leta 2013, ko smo prevzeli franšizo Diners Club v Sloveniji. S trudom in našo energijo, ki jo vlagamo v še boljše poslovanje, bomo tudi v prihodnje ostali odličen ponudnik naprednih kartičnih rešitev ter članom ponujali le storitve odlične kakovosti.« 

Dejavnosti za povečanje števila članov so učinkovito pripomogle k temu, da EC v tem mesecu združuje že 60.000 zadovoljnih uporabnikov.
Rast števila uporabnikov kaže na to, da se zaupanje v blagovno znamko Diners Club krepi. Leto 2015 so v družbi zaključili z več kot 16.300 prodajnimi mesti v Sloveniji in 58.700 izdanimi karticami. Doseganje zaupanja v blagovno znamko je eden bistvenih dolgoročnih ciljev EC Slovenija, ki so ga v preteklem letu krepili s ponudbo kvalitetnih in konkurenčnih plačilnih in finančnih storitev z osredotočanjem na člane in prodajna mesta. Leto so končali z 12,4 odstotnim povečanjem članstva in s povečanim številom prodajnih mest, kjer je mogoče plačevati s kartico Diners Club. S predanostjo zaposlenih so dosegli tudi pozitivni preobrat v poslovanju, ki je rezultat stabilizacije poslovanja družbe, prodajnih dejavnosti ter mnogih marketinških aktivnosti za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke Diners Club.

Vse bliže potrebam članov

EC Slovenija želi svoje storitve tudi v prihodnje vse bolj približati potrebam sodobnega potrošnika. Ključno ostaja tudi ohranjanje visoke ravni kakovosti storitev in prodajnih mest. Napovedujejo pa nadgradnjo varnosti plačil in nove plačilne storitve, ki jih uporabniki potrebujejo.