separator separator separator
 
18. marec 2014 0:00

Prihaja nova kartica OZS Diners Club

Počasi prihaja pomlad in z njo nova kartica Diners Cluba in Mozaika podjetnih Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Plačilna kartica bo vsebovala vse ugodnosti klasične kartice Diners Cluba, imetnikom pa bo dodatno zagotavljala številne ugodnosti in popuste Mozaika podjetnih.


Mozaiku podjetnih se je v dobrih dveh letih, odkar ga poznamo, pridružilo več kot 60 partnerjev, ki članom Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ponujajo številne ugodnosti in popuste pri nakupu materiala in storitev.

Poleg ugodnosti Mozaika podjetnih pa zagotavljajo številne ugodnosti tudi območne obrtno-podjetniške zbornice. Z vključitvijo v mrežo popustov jaz–TEBI različne ugodnosti kolegom ponujajo tudi posamezni obrtniki in podjetniki.

Z letošnjo pomladjo bo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju s podjetjem Erste Card svojim članom ponudila nadgradnjo članske kartice v plačilno kartico z odloženim plačilom.

Ena kartica – skupne ugodnosti

Člani OZS bodo veseli tudi tega, da se bodo z novo kartico lahko identificirali pri uveljavljanju storitev obrtno-podjetniškega zborničnega sistema, hkrati pa bodo z njo tudi plačevali in izkoristili ugodnosti kartice Diners Club in Mozaika podjetnih.
OZS je svojim članom za prvo leto zagotovila uporabo kartice brez članarine, tako da se lahko brez obveznosti prepričajo o vseh prednostih kartice, za naprej pa bo članarina le 2 evra na mesec, kar je najnižji strošek članarine za primerljive poslovne kartice.

Članska ali plačilna?

Uporabniki kartice OZS Diners Club morajo izpolnjevati običajne pogoje za pridobitev plačilne kartice. Ker Erste Card ni banka, te obrtniku ali podjetniku ni treba zamenjati in lahko z izbrano posluje naprej. Kdor ne bo želel uporabljati plačilne kartice oziroma nima ustrezne bonitete za pridobitev plačilne kartice, bo po pošti prejel člansko kartico, ki jo bo uporabljal za identifikacijo pri uveljavljanju  obrtno-podjetniškega zborničnega sistema in ponudbe partnerjev Mozaika podjetnih.

Zakaj uporabljati plačilno kartico Mozaik podjetnih OZS Diners Club?

  1. Ker zaradi nje ni treba zamenjati banke in poslovnih računov.
  2. Ker člani OZS prvo leto uporabe ne plačajo članarine.
  3. Ker omogoča ogromno ugodnosti in precejšnji prihranek.

Želite prejeti ponudbo za kartico OZS Diners Club med prvimi?
Izpolnite kratek obrazec in poslali vam bomo ponudbo.