separator separator separator
 
18. september 2017 7:00

Letališki poslovni saloni

Vsi, ki ste že kdaj potovali z letalom ste zagotovo že izkusili kako naporno je lahko čakanje na letališču. Seveda je več kot priporočljivo, da na letališče prispete najmanj 2 uri pred poletom, potem pa vse obveznosti opravite kot po maslu in čakanje se pričenja. Vsi tisti, ki pa ste potovali kam dlje, pa še toliko bolj veste, da je čakanje na letališču med prestopi po navadi najbolj mučen cel celotnega potovanja.  Kaj pa če spadate med tiste srečneže, ki imajo vstop v poslovne letališke salone?

Luksuzno opremljeni saloni v katere imajo vstop le izbrani potniki, so po navadi namenjeni tistim, ki za letalsko karto odštejejo več kot stali smrtniki. Obstaja pa še drugi način vstopa vanj, to je pridno nabiranje milj. Ko potnik zbere dovolj "točk zvestobe" doseže status pogostega potnika (Frequent Flyer), ko ima možnost z letalsko karto ekonomskega razreda in omenjenim statusom vstopiti v salon in ga raziskati.

Poslovni saloni ponujajo pestro izbiro osvežilnih napitkov in prigrizkov. Sveže sadje,izbrana ponudba hrane in toplih napitkov. Če salon obiščete v času kosila, pa boste namesto letališke hrane deležni pravega toplega obroka.  Poleg hrane tradicionalne za državo v kateri se nahajate, boste po večini deležni tudi bolj klasične ''zahodnjaške'' izbire.

Namesto čakanja v gneči, boste uživali v udobju letališkega salona. Namesto trdih stolov, si lahko privoščite poležavanje v prijetno oblazinjenih in udobnih sedežih. Kaj pa je lahko boljšega kot brezplačna prha po 12 urnem poletu z letalom, čaka pa vas še enkrat toliko poti? Toaletni prostori so podobno kot saloni luksuzno opremljeni in vedno dišeči. Bi si po prhi želeli še zatisniti oči pred naslednjim poletom? Nič lažjega. V slonih boste našli tudi majhne spalnice v kateri se lahko spočijete od napornega leta.

Brezplačno in neomejeno Wi-fi omrežje, ki omogoča brezskrbno brskanje po spletu. Ker so saloni na voljo le izbrancem, boste deležni hitre in kvalitetne povezave, brez neprijetnih prekinitev.  Veliko salonov vam nudi precej privatnosti v prijetnem delovnem prostoru, kjer vam je voljo jasno lastna vtičnica. Veliko salonov vam nudi tudi dodatne storitve, če jim zaupate vašo telefonsko številko. Obveščanje o spremembi vašega leta, naj gre za spremembo vrat ali ure odhoda, vse brezplačno in pravočasno.

Sliši se sanjsko. Tudi če si ne morete privoščiti drage karte za poslovni razred, lahko vse to izkusite z novo kartico Diner Club. Zbrane milje omogočajo lažji prehod iz ekonomskega v poslovni razred ter dostop do 750 letaliških salonov Diners Cluba po vsem svetu.