separator separator separator
 

Živijo!
Dobrodošli pri Dinersu.

Vsak novi član je v igri za 2.000 €

Diners Club ponuja novim članom kartice Diners Club Style edinstveno priložnost, da zmagajo v nagradni igri za 2000 €, in sicer tako, da se do 29. julija 2016 pridružijo več kot 60.000 zadovoljnim imetnikom kartice Diners Club v Sloveniji, pridobijo številne klubske ugodnosti ter zadovoljno kupujejo doma in v tujini. Izberite kartico Diners Club Style, z njo boste poleg vsega naštetega uživali v številnih izbranih ugodnostih in tudi veliko prihranili. Žrebanje srečnega dobitnika nagrade bo 10. avgusta 2016. Pravila nagradne igre najdete tukaj.

Zakaj je kartica Diners Club Style prava za vas?

Želite več, radi uživate, imate izbran okus? Potovanja so vaša stalnica, moda, dizajn, lepota in kulinarika so pomemben del vašega življenja. Kartica Diners Club Style bo sledila vašemu življenjskemu slogu. Z njo boste hkrati uživali in veliko prihranili. Uživajte v prednostih nagradnega programa Potovalne milje, ali pa se odločite za zbiranje nagradnih točk. Poleg neposrednih ugodnosti na izbranih prodajnih mestih pa ponuja tudi vse ugodnosti klasične kartice Diners Club.

Kako vam kartica Diners Club Style polepša življenje?

Zamisel za prvo večnamensko plačilno kartico izhaja iz leta 1949, ko je ugledni newyorški poslovnež Frank McNamara na večerji s prijatelji ob plačilu z grozo ugotovil, da je doma pozabil denar. Zahvaljujoč idejnemu očetu kartice Diners Club gospodu McNamara, se že več kot 60 let našim članom kaj podobnega ne more zgoditi. Kartico Diners Club kot nadomestilo za gotovino uporabljajo v več kot 185 državah in na več kot 30 milijonih prodajnih mest. Preprosto dvigovanje gotovine pa je mogoče na številnih bankomatih po svetu.

Nakupujte v stilu!

Glavne prednosti kartice Diners Club Style so:

  • Sodelovanje v nagradni igri za 2000 € le za nove člane.
  • Brezplačna članarina* v klubu ugodnosti za vse leto.
  • S Potovalnimi miljami kartice Diners Club Style potujete ugodneje. Posebne ugodnosti v parkirni hiši na Letališču Brnik, v agenciji Airpass in Sonchek.
  • S kartico Diners Club Style boste pri izbranih partnerjih kupovali ugodneje in vedno s stilom, 365 dni v letu. Še vedno pa boste deležni tudi vseh ugodnosti klasične kartice Diners Club.
  • Preprost in popolnoma varen način za spletno nakupovanje.
  • 24/7 dosegljiv avtorizacijski center.
  • Napredne storitve: Varnostni SMS, SMS Poraba, E-račun.
  • On-Line storitve, direktna bremenitev.

Izpolnite prijavnico in zadenite!

 
Ime in priimek
 
Elektronski naslov
 
Telefonska številka
 

S klikom na gumb Pošlji se strinjate, da podjetje Erste Card d. o. o., z vami vzpostavi stik ob morebitnih pojasnilih o ponudbi.

 
 
* Velja za nove člane ob prvi včlanitvi.