separator separator
 

Nagradni program Golf

Spoštovane golfistke, spoštovani golfisti.

Že deveto leto zapored skrbimo, da je vaša kartica splošno uporabna in tudi sinonim za najbolj varno in ugodno igranje golfa. Prepričani smo, da vaš vsakdan zahteva hitre in preudarne odločitve, zato kartica Diners Club poskrbi za vse drugo.

Z novimi pravili golfa R & A bo igra preprosta, hitra, a še vedno prepuščena vam, spoštovanim igralkam in igralcem. »Džentelmenska pravila« so še vedno osnova za igranje tako čudovite igre, kot je golf. Tega ne morejo spremeniti nobena pravila ne glede na vsebino, nam pa seveda olajšajo odločitve.

Z veseljem sledimo razvoju golfa in za vas pripravljamo privlačne izzive. Prizadevamo si, da bi si prav vsi cenjeni uporabniki kartice lahko pridobili nagrado.

Privoščite edinstvene prihranke tudi družinskim članom, prijateljem ali poslovnim partnerjem in jim priporočite našo kartico. Za to boste nagrajeni z dodatnimi ugodnostmi. Plačate za 1 – igrata 2, brezplačno igranje golfa za soigralca na izbranih golfskih igriščih in številne druge ugodnosti čakajo na vas. Ne odlašajte in prelistajte katalog. Videli boste, da je lahko golf še dostopnejši.
 

Mi ostajamo z vami.

Erste Card