separator separator separator
 

Felicitas - 15 % popust za vse storitve

Kozmetični salon Felicitas,
Bežigrajski Dvor, Peričeva 17, 1000 Ljubljana
Tel. št.: 040 701 632
felicitas@felicitas.si
www.felicitas.si

Ugodnost:

  • 15 % popust za vse storitve.
  • 30 % popust za storitev ob prvem obisku.

Dobrodošli v svetu razvajanj, lepote in dobrega počutja.

Z najsodobnejšo aparaturo in kakovostnimi preparati na naravni osnovi v salonu Felicitas uspešno sledijo svetovnim smernicam za lepši videz kože in lepo izoblikovano  telo tako žensk kot moških vseh starosti.
  • Z LPG endermologijo oblikujejo  vaše telo na posameznih predelih, ki so prizadeti z maščobnimi oblogami, odstranijo celulitne obloge, učvrstijo  povešeno kožo in ji povrnejo gladek videz.
  • S kolagensko indukcijo in regeneracijskimi terapijami  ter vrhunskimi farmacevtskimi preparati   povrnejo koži obraza in telesa mladosten in napet videz, odstranijo pigmentne madeže, obnovijo rast izgubljenih las, zgladijo brazgotine od aken ali vreznin.
  • Posebna moška linija za nego v salonu in doma zagotavlja pomladitev kože, odpravljanje maščobnih oblog na posameznih delih telesa, trajno odstranitev  čezmerne poraščenosti  ter tudi obnovo in pospeševanje rasti izgubljenih dlak na lasišču.
  • S preventivnimi masažnimi terapijami okrepijo imunski sistem in občutno izboljšajo psihofizčno storilnost ter splošno počutje.

Z lastnimi izkušnjami in dognanji ter sodobno tehnologijo so izoblikovali svoj pristop, kako v čim krajšem času priti do lastnih lepotnih idealov, ki zagotavljajo odlično počutje v lastnem telesu. Le-te vam pomagajo tudi vzdrževati. 
Več o storitvah: www.felicitas.si