separator separator
 

Nakup na obroke v Sloveniji Nakup na obroke v Sloveniji
Nakup na obroke v Sloveniji

Vse na obroke

Nakup na obroke v Sloveniji Nakup na obroke v Sloveniji

Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupe na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske. Število obrokov je odvisno od prodajnega mesta.

Ker pa se zavedamo, da je 12 obrokov marsikdaj premalo, vam ponujamo storitev plačila do 36 obrokov. Prepričani smo, da vam bo to koristilo in vam olajšalo nakup v različnih življenjskih okoliščinah – pri nakupu zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, koles, pohištva in podobnega. 

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in PIN. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico. 

Seznam prodajnih mest lahko najdete tukaj.

Edini dodatni strošek, ki ga plačate pri nakupu od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 36 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom.

Kako lahko na svoji kartici vklopite storitev Nakup na obroke? 

Če ste izpolnili obrazec za aktiviranje storitve Nakup na obroke, ki ste ga prejeli po pošti skupaj z novo kartico Diners Club, lahko pričakujete kreditno pogodbo za storitev Nakup na obroke. Poslali vam bomo dva izvoda. Enega boste podpisanega vrnili v povratni kuverti, drugi ostane vam. Kreditna pogodba bo vsebovala tudi znesek odobrene porabe, namenjene nakupom na obroke.

Za obstoječe člane

V kolikor že imate kartico Diners Club in še niste predložili obrazca za aktiviranje storitve Nakup na obroke, lahko to storite zdaj:

Za dodatna pojasnila in pomoč nas lahko pokličete na številko 01/5617 800.

Za nove člane

V kolikor še nimate kartice Diners Club, jo lahko pridobite tukaj.