separator separator separator
 

Za imetnike prodajnih mest

S podpisom pogodbe ne izgubite ničesar. Lahko pa veliko pridobite.

Prodajno mesto, ki sprejema kartice Diners Club, ima številne možnosti za pospeševanje prodaje. Tega se zavedajo na več kot 23,8 milijonov prodajnih mest v Sloveniji in po vsem svetu. Pridružite se nam. Zadovoljstvo je nalezljivo. Marsikaj je popolnoma preprosto in uresničljivo – a le skupaj z vami.

Kupec je tisti, ki izbere način plačila, zato naj med nalepkami na vaših vratih ne manjka nalepka kartice Diners Club. Kartico Diners Club je mogoče sprejemati prek POS-terminalov različnih bank, ki delujejo na slovenskem trgu in prek različnih mednarodnih procesnih centrov. Dodatnih stroškov s priklopom POS-terminala nimate, ker vaš obstoječi POS-terminal nadgradimo s funkcijo sprejemanja kartic Diners Club.

S tradicijo in z osebno obravnavo ter zaradi številnih ugodnosti, ki jih kartica Diners Club ponuja svojim imetnikom, dosega visoko raven in je vedno prva izbira uporabnikov. Imetniki kartic Diners Club nimajo predhodno nastavljenih limitov, zato za svoje nakupe porabijo več – povprečni nakup s kartico Diners Club je skoraj dvakrat višji od povprečnega nakupa z drugimi karticami. Zato priporočamo, da izkoristite ta potencial.

Kartico Diners Club v Sloveniji od julija 2013 zastopa podjetje Erste Card, d. o. o., ki je del močne finančne skupine Erste Bank Group. To je garancija za varnost, zaupanje in za zanesljivost. Pričakujte le najboljše storitve.

9. decembra 2015 je v veljavo stopila Uredba (EU) 2015/751 Evropskega parlamenta in Sveta o medbančnih provizijah za kartične plačilne transakcije.
Več informacij tukaj.

Če želite tudi vi postati del velike družine DC, pokličite 01/561 78 20 ali nam pišite na prodajna.mesta@erstecard.si.

Erste Card d.o.o.
Dunajska cesta 129
1000 Ljubljana

Davčna: SI39435423
Matična: 6395791000

TRR: IBAN SI56 3400 0101 6712 460 (TRR odprt pri banki Sparkasse)

Spletna stran: www.dinersclub.si

Sektor prodajne mreže:

prodajna.mesta@erstecard.si