separator separator
 

Oglašujte svoje prodajno mesto

Vključitev v nagradni program

Svojo ponudbo lahko predstavite v nagradnem programu Diners Cluba. S tem si zagotovite večjo prepoznavnost pri uporabnikih naših kartic in njihovih bližnjih. Umestitev v nagradni program pa vam posledično lahko zagotovi tudi večji promet, seveda pa je to odvisno predvsem od kakovosti vaše ponudbe za naše člane.

Oglaševanje v DC info & ugodnosti

Ponujamo možnost predstavitve vaše ponudbe v mesečnih novicah Diners Cluba DC info & ugodnosti, ki jih vsakič pošljemo na skoraj 50.000 naslovov skupaj z mesečnim računom. Izkušnje kažejo, da vam lahko tovrstna predstavitev zagotovi večjo prepoznavnost in posledično tudi večje prihodke. Za predstavitev ponudbe ali novega prodajnega mesta nam pišite na naslov multimedia@erstecard.si.  Potrudili se bomo najti skupne sinergije.

Oglaševanje na spletni strani Diners Cluba

Svojo ponudbo lahko predstavite na spletni strani  www.dugodnosti.si.
Diners Club ceni partnerstva in si prizadeva za dolgoročnejša sodelovanja. Naš cilj je uporabnikom predstaviti kakovostno ponudbo in jim omogočiti ugodne nakupe, prodajnemu mestu pa dati priložnost za povečanje prometa. Za predstavitev ponudbe ali podpis Pogodbe za stalne ugodnosti pri plačilu s kartico Diners Club nam pišite na naslov multimedia@erstecard.si.Erste Card d.o.o.
Dunajska cesta 129
1000 Ljubljana

Davčna: SI39435423
Matična: 6395791000

TRR: IBAN SI56 3400 0101 6712 460 (TRR odprt pri banki Sparkasse)

Spletna stran: www.dinersclub.si

Sektor prodajne mreže:

prodajna.mesta@erstecard.si