separator separator
 

Spoštovani poslovni partnerji!

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in zaupanje, ki ste nam ga izkazali v preteklosti in ga izkazujete tudi v današnjih dneh. Prepričani smo, da se vsi zavedamo izrednih razmer svetovnih razsežnosti, ki jih povzroča novi koronavirus in se jim ustrezno prilagajamo. Tudi v teh okoliščinah delujmo odgovorno in zanesljivo!

Želimo vas obvestiti, da je Erste Card d.o.o. sprejel ustrezne preventivne ukrepe za nemoteno delovanje poslovnih aktivnosti in dostopnost svojih storitev v trenutnih okoliščinah.

Plačevanje s karticami namesto z gotovino je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) prepoznala in priporočila kot enega od varnostnih ukrepov v boju proti novemu koronavirusu! Zato vam priporočamo, da na svojem prodajnem mestu spodbujate brezkontaktno plačilo. Pri tem vam kartice ni treba predajati v tuje roke, s čimer bi se povečala možnost prenosa virusa!

Če prodajate tudi prek spleta, a na vašem spletnem prodajnem mestu še ne sprejemate kartice Diners Club, nam pišite na prodajna.mesta@erstecard.si ali kliknite TUKAJ! Z veseljem bomo v najkrajšem možnem času uredili vse potrebno.

Za vsa vprašanja nas pokličite na 01 5617 800 ali nam pišite na info@erstecard.si

Bodite zdravi in ravnajte odgovorno!