Letališki saloni

Letališki saloni

Pred letom si privoščite odmor.
Privoščite si odmor
Letališki saloni vam omogočajo udobno namestitev, osvežitev s pijačami in lažjimi prigrizki, v večini salonov pa so na voljo tudi časopisi in brezplačna internetna povezava. Kartica Diners Club je edina, ki svojim uporabnikom omogoča uporabo storitev letališkega salona.
POGOJI ZA BREZPLAČEN VSTOP V LETALIŠKE SALONE

Brezplačni vstop* v letališke salone je omogočen le aktivnim članom, ki imajo v šestih mesecih več kot 2000 EUR porabe na izdanih računih in sicer za porabo znotraj obdobja po svoji kartici Diners Club (primer: če je v obdobju 1. 1.–30. 6. poraba na izdanih računih vsaj 2000 EUR, ima član v obdobju 1. 7.–31. 12. neomejeno število prostih vstopov v letališke salone in tako naprej na vsakih 6 mesecev).

Izjema pri tem so novi člani, ki v posameznem obdobju prvič pristopijo v članstvo. Novi člani imajo prost vstop v letališke slone v tekočem obdobju in tudi v celotnem naslednjem obdobju.

*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatnih ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone. Kartici StartUp in AMZS imata posebne pogoje za vstop v letališke salone.

Seznam letališč najdete tukaj.