PREPROSTO NAJPRESTIŽNEJŠA 

DINERS CLUB
EXCLUSIVE

Ključ do sveta luksuza in visokega statusa je majhna črna kartica. Z njo se boste ves čas počutili ekskluzivno.

Letna članarina:
Za informacije pokličite osebno asistenco VIP na 
01 5617 944 ali 01 5617 885 .
Plačilna kartica Diners Club Exclusive
VEDNO DOSEGLJIVI 
Osebna asistenca Diners Club Exclusive je namenjena hitremu izpolnjevanju želja in svetovanju. Ekipa usposobljenih strokovnjakov, ki skrbi za vas 24/7, vam je dosegljiva na +386 (31) 444 222 ali e-naslovu: exclusive@erstecard.si.
 • NE LE PRESTIŽEN VIDEZ

  Diners Club Exclusive je več kot le plačilna kartica prestižnega videza – predstavlja tudi presežek na področju ugodnosti in razvajanja.
  Več informacij
 • ZA TANGO STA POTREBNA DVA

  Naročite dodatno kartico Diners Club Exclusive za osebo, ki vam je blizu – brez plačila članarine za prvo leto uporabe. Za naročilo dodatne kartice pokličite na +386 (31) 444 222 ali pišite na e-naslov: exclusive@erstecard.si
 • POTUJ S STILOM

  Pred poletom si privoščite odmor v skoraj 1300 letaliških salonih po svetu.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta – PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • ŠE VEČ UGODNOSTI IN POPUSTOV

  Kartica Diners Club Exclusive vam omogoča posebne ugodnosti na izbranih prodajnih mestih ter prepoznavnost črne kartice kot VIP ID v najboljših restavracijah in klubih. Je kartica vseh kartic, saj poleg le zanjo veljavnih ekskluzivnih privilegijev imetnikom ponuja tudi ugodnosti vseh drugih kartic Diners Cluba.
  VEČ INFORMACIJ
 • BREZPLAČNE KONFERENČNE SOBE

  Kartica Diners Club Exclusive vam omogoča določeno število brezplačnih najemov konferenčnih sob v hotelih Cubo in Radisson Blu Plaza Hotel ter v poslovnem centru A1.
 • KER NAM JE VAŠE ZDRAVJE POMEMBNO

  Samo kartica Diners Club Exclusive vam omogoča brezplačni preventivni zdravstveni pregled v Diagnostičnem centru Clarus.
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktno obremenitev in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na skoraj 1.2 milijonov bankomatov (ATM) v več kot 140 državah.
  SEZNAM BANKOMATOV
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • BREZ ZAMENJAVE BANKE

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.

UŽIVAM.
ŽIVIM.
PRIPADAM.

Diners Club – nakupovanje še nikoli ni bilo tako preprosto.
ŽELIM DINERS
Uživam, živim, pripadam.