Plačuj pametneje, študiraj brezskrbno

PLAČUJ PAMETNEJE, ŠTUDIRAJ BREZSKRBNO
 

Vemo, da je študentsko življenje razpeto med štipendijo in študentskim honorarjem.

Vemo, da je treba kupovati smotrno, kadar moramo paziti na svoj proračun. Naročite kartico Diners Club StartUp, ki je prilagojena prav vam – študentom. Vse, kar potrebujete je osebna izkaznica in potrdilo o študentskem statusu.

Kartica Diners Club StartUp za študente. Ker je prehrana vse dražja, večernih izhodov in druženja pa je vedno več.
 
Res preprosto
RES PREPROSTO
Začnete lahko takoj z limitom 100 EUR in to ne glede na višino prihodka, ki ga prejemate. Če pa prikažete še študentske honorarje oziroma če vaši starši jamčijo za vas, je samo nebo vaša meja (v redu, ne povsem dobesedno)! Članarina znaša le 2 EUR na mesec, prvo leto pa jo vam podarimo mi!

ŽIVIM ENOSTAVNO,
UPORABLJAM APLIKACIJO

Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
VEČ INFORMACIJ
 • ENOLETNI BREZPLAČEN DOSTOP DO SLOVENSKIH ZDRAVNIKOV

  Storitev Abi je v pomoč pri vsakdanjih zdravstvenih vprašanjih, ki ne zahtevajo kliničnega pregleda. Ponuja odgovore, ki bi jih sicer iskali v spletnih iskalnikih ali zanje nepotrebno sedeli v čakalnici.
  VEČ INFORMACIJ 
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  VEČ INFORMACIJ
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na več kot 1.2M bankomatov (ATM) več kot 130 državah in ozemljih.
  SEZNAM BANKOMATOV
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktno obremenitev in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA 

  Diners Club račune lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam.
  Več informacij
 • BREZ ZAMENJAVE BANKE

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
Lorem ipsum dolor sit amet

BREZ PAPIRJA.
BREZ TEŽAV.
100% DIGITALNO.

V Sloveniji lahko kartico Diners Club v celoti naročite prek spleta. Hitro, preprosto, v le nekaj korakih …
Želim diners
 • Izpolnite zahtevek za kartico.
 • Ugotovite (z nekaj kliki), ali izpolnjujete vse pogoje.
 • Prenesite mobilno aplikacijo in vnesite preostale podatke.
 • Kartica bo kmalu prispela na vaš naslov.
Želim diners