2 v 1 = Plačilna kartica in članska izkaznica

DINERS CLUB
SVIZ

Z uporabo kartice Diners Club SVIZ pomagate z vsakim nakupom, pri čemer vaš račun porabe ne bo nič višji - v vašem imenu se namreč Erste Card odpove delu prihodka in ga nakaže SVIZ-u.
Brez članarine za prvo leto članstva*
Kartica Diners Club Sviz
LETNA ČLANARINA
29 EUR
Darilo dobrodošlice

DARILO 
DOBRODOŠLICE

Ob pristopu prejmete 3.000 nagradnih točk dobrodošlice, ki jih lahko takoj izkoristite. Poleg tega pa nagradne točke zbirate dvakrat hitreje, saj vam vsak porabljen evro prinese 2 nagradni točki.
Vračanje sredstev sindikatu SVIZ

VRAČANJE SREDSTEV
SINDIKATU SVIZ 

Z uporabo kartice Diners Club Sviz pomagate vsak dan, pri čemer vaš račun porabe ne bo nič višji. Erste Card se odpove delu prihodka in ga nakaže sindikatu SVIZ. Tako vi z uporabo kartice omogočite sodarnostno pomoč določeni osebi iz sindikata.
Nagradite se

NAGRADITE SE

Nagradne točke izkoristite za veliko zanimivih in uporabnih ugodnosti za vsak dan in tudi posebne priložnosti iz poslovalnic Baby Center, SPORTINA, Tom Tailor, Zlatarna Celje, L'OCCITANE in mnoge druge.
VEČ INFORMACIJ

ŽIVIM
ENOSTAVNO,

UPORABLJAM
APLIKACIJO

Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
VEČ O APLIKACIJI
 • Posebne ugodnosti za člane sindikata SVIZ

  Člani kartice Diners Club SVIZ lahko koristijo posebne ugodnosti, ki pripadajo le njim.
  VEČ INFORMACIJ
 • NAGRADNI PROGRAM DINERS CLUB

  Seštejte popuste in zmanjšajte svoj mesečni račun. Naročite bon in ga na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.
  VEČ INFORMACIJ
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktno obremenitev in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  S kartico Diners Club lahko dvigujete gotovino na bankomatih po vsem svetu, ki imajo oznako Diners Club International, in poštnih enotah po Sloveniji.
  SEZNAM BANKOMATOV
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA 

  Diners Club račune lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov
  VEČ INFORMACIJ

POMAGAM.
UŽIVAM.
PRIPADAM.

Diners Club - nakupovanje še nikoli ni bilo tako preprosto.
ŽELIM DINERS
Privatni CTA Photo