OBVEZNA OPREMA VSAKEGA UPOKOJENCA 

DINERS CLUB
ZDUS

Zveza društev upokojencev Slovenije (ZDUS) in Erste Card, d.o.o. sta združila moči in vzpostavila prvo plačilno-kreditno kartico samo za upokojence. Kartica ZDUS Diners Club ponuja vse ugodnosti klasične kartice Diners Club (obroki, nagradni program,...). 
Kartica Diners Club ZDUS
LETNA ČLANARINA
24 EUR
Počitniško uživanje

DARILO DOBRODOŠLICE 

Ob pristopu prejmete 3.000 nagradnih točk dobrodošlice, ki jih lahko takoj izkoristite. Poleg tega pa nagradne točke zbirate dvakrat hitreje, saj vsak porabljen evro prinese 2 nagradni točki.
Zabava

VRAČANJE SREDSTEV V DRUŠTVA IN POKOJNINE

Del sredstev od vsakega nakupa s kartico Diners Club ZDUS bo podjetje Erste Card doniralo nazaj v Zvezo društev upokojencev, ki bo sredstva razporedila v pokrajine in društva.
Darila za vaše najdražje

NAGRADNE TOČKE = DARILA ZA VAŠE NAJDRAŽJE

Nagradne točke (2 točki za 1 porabljen evro) lahko izkoristite za ugodnosti ter na primer pri nakupu za vaše vnučke porabite 30% manj denarja, pri nakupu za hišne ljubljenčke pa 20% manj denarja. 
VEČ INFORMACIJ

ŽIVIM ENOSTAVNO,
UPORABLJAM APLIKACIJO

Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
VEČ O APLIKACIJI
 • BREZSKRBNO TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE

  Nakup na obroke bo hiter in enostaven, z le enim podpisom ter brez dodatne dokumentacije. Za nakup na od 2 do 36 obrokov pa vam je na voljo več kot 13.000 prodajnih mest v Sloveniji.
 • NAGRADNI PROGRAM DINERS CLUB

  Seštejte popuste in zmanjšajte svoj mesečni račun. Naročite bon in ga na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.
  VEČ INFORMACIJ
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktno obremenitev in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam.
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  S kartico Diners Club lahko dvigujete gotovino na bankomatih po vsem svetu, ki imajo oznako Diners Club International, in poštnih enotah po Sloveniji.
  SEZNAM BANKOMATOV
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA 

  Diners Club račune lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov
  VEČ INFORMACIJ
Izpolnjevanje zahtevka za kartico

BREZ PAPIRJA.
BREZ TEŽAV. 
100% DIGITALNO.

Pssst! V Sloveniji lahko kartico v celoti naročite prek spleta. Hitro, preprosto, v le nekaj korakih …
Želim Diners
 • Izpolnite zahtevek za kartico.
 • Ugotovite (z nekaj kliki), ali izpolnjujete vse pogoje.
 • Prenesite mobilno aplikacijo in vnesite preostale podatke.
 • Kartica bo kmalu prispela na vaš naslov.
Želim Diners