Diners Club nagradni program

NAGRADNI PROGRAM DINERS CLUBNagradni program Diners Club vam omogoča 365 dni prihrankov!

Katere ugodnosti so na voljo?
Zanimive in uporabne ugodnosti za vsak dan in tudi posebne priložnosti iz poslovalnic Baby Center, Pikapolonica, Sportina, Mr.Pet, Maxi, Modiana, Mladinska knjiga, Intersport in druge.

Vse nagrade si lahko ogledate prek spletnega kataloga.
[NAMIG] - boni in darilne kartice Nagradnega programa Diners Club omogočajo seštevanje popustov.

Preprosto naročite bon ali darilno kartico, ga plačajte s popustom in ga nato na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.

Pomembno: zaradi spremembe nagradnega programa z 31. decembrom 2022 veljavnost nagradnih točk zapade in jih od takrat dalje ne bo več možno uveljavljati.

 

Kako lahko naročim nagrado?

 1. Spletni katalog
  Do nagrad v spletnem katalogu dostopate z On-line storitvami. V zavihku Nagradni program spremljajte število razpoložljivih nagradnih točk in vstopite v spletni katalog. Nagrade lahko takoj zložite v spletno košarico – udobno in hitro, z enim klikom.
 2. E-pošta
  Nagrado lahko naročite tudi po elektronski pošti na naslov nagradni@erstecard.si, z natančno navedbo kode nagrade in števila naročenih nagrad. Pripišite svoje ime in priimek, naslov in davčno številko. Število zbranih nagradnih točk lahko vedno najdete na svojem mesečnem računu ali pa ob prijavi v On-line storitve in vstopom v spletni katalog.
 3. Poslovalnica
  Nagrado lahko prevzamete tudi osebno v poslovalnici od ponedeljka do petka od 9 do 17 ure - če ste jo naročili do 16 ure.

Kdo lahko naroči nagrado?

Vsi zvesti člani Diners Cluba, ki uporabljate kartico in v roku plačila poravnate svoje račune. Vam dodeljujemo nagradne točke, saj cenimo vašo zvestobo.

Vaša kartica Diners Cluba vam omogoča zbiranje nagradnih točk ob vsakem nakupu, opravljenem doma in v tujini. Več informacij lahko preberete na povezavi Pogoji uporabe elektronskih storitev.
Število nagradnih točk si lahko ogledate v On-line storitvah, ob prijavi v spletni katalog ali na svojem mesečnem računu.

Popestrite svoje življenje in se obdarite že danes!
Imate vprašanje, potrebujete pomoč? Vedno smo vam na voljo na telefonski številki 01 561 7930 in elektronskem naslovu nagradni@erstecard.si

Diners Club. Pametnejši način plačevanja.


 
Lorem ipsum dolor sit amet

BREZ PAPIRJA.
BREZ TEŽAV.
100% DIGITALNO.

V Sloveniji lahko kartico Diners Club v celoti naročite prek spleta. Hitro, preprosto, v le nekaj korakih …
Želim diners
 • Izpolnite zahtevek za kartico.
 • Ugotovite (z nekaj kliki), ali izpolnjujete vse pogoje.
 • Prenesite mobilno aplikacijo in vnesite preostale podatke.
 • Kartica bo kmalu prispela na vaš naslov.
Želim diners