Diners Club nagradni program

NAGRADNI PROGRAM DINERS CLUB


Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da bomo v času epidemije nagrade iz Nagradnega programa Diners Club pošiljali samo enkrat tedensko.
 

Nagradni program Diners Club vam omogoča 365 dni prihrankov!

Katere ugodnosti so na voljo?
Zanimive in uporabne ugodnosti za vsak dan in tudi posebne priložnosti iz poslovalnic Baby Center, Pikapolonica, Sportina, Mr.Pet, Maxi, Modiana, Mladinska knjiga, Intersport  in druge.

Vse nagrade si lahko ogledate prek spletnega kataloga in mobilnega portala.

[NAMIG] - boni in darilne kartice Nagradnega programa Diners Club omogočajo seštevanje popustov.

Preprosto naročite bon ali darilno kartico, ga plačajte s popustom in ga nato na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.

Pomembno: nagradne točke veljajo 3 leta, zato ne pozabite naročiti nagrad, ugodnosti in prihrankov, ki vam pripadajo.
 

Kako lahko naročim nagrado?

 1. Spletni katalog
  Do nagrad v spletnem katalogu dostopate z On-line storitvami. V zavihku Nagradni program spremljajte število razpoložljivih nagradnih točk in vstopite v spletni katalog. Nagrade lahko takoj zložite v spletno košarico – udobno in hitro, z enim klikom.
 2. E-pošta
  Nagrado lahko naročite tudi po elektronski pošti na naslov nagradni@erstecard.si, z natančno navedbo kode nagrade in števila naročenih nagrad. Pripišite svoje ime in priimek, naslov in davčno številko. Število zbranih nagradnih točk lahko vedno najdete na svojem mesečnem računu ali pa ob prijavi v On-line storitve in vstopom v spletni katalog.
 3. Mobilni portal
  Vstopite v mobilni portal m.dinersclub.si in že lahko naročite mobilni bon. Prejeli ga boste takoj, na mestu in v času nakupa, na zaslon telefona in v obliki SMS-ja. V mobilni portal vstopate z enakim geslom in uporabniškim imenom kot v On-line  storitve, nato sledite drugim navodilom in že boste prejeli vašo nagrado. Tako preprosto.

  Nagrado lahko prevzamete tudi osebno v poslovalnici od ponedeljka do petka od 9 do 17 ure - če ste jo naročili do 16 ure.

Kdo lahko naroči nagrado?

Vsi zvesti člani Diners Cluba, ki uporabljate kartico in v roku plačila poravnate svoje račune. Vam dodeljujemo nagradne točke, saj cenimo vašo zvestobo.

Vaša kartica Diners Cluba vam omogoča zbiranje nagradnih točk ob vsakem nakupu, opravljenem doma in v tujini. Več informacij lahko preberete na povezavi Pogoji uporabe elektronskih storitev.
Število nagradnih točk si lahko ogledate v On-line storitvah, ob prijavi v spletni katalog ali na svojem mesečnem računu.

Popestrite svoje življenje in se obdarite že danes!
Imate vprašanje, potrebujete pomoč? Vedno smo vam na voljo na telefonski številki 01 561 7930 in elektronskem naslovu nagradni@erstecard.si

Diners Club. Pametnejši način plačevanja.