PRAVNA PODLAGA.

Nahajate se na spletni strani www.dinersclub.si, s katero upravlja Erste Card d.o.o.

Erste Card d.o.o. je kot plačilna institucija vpisan v register plačilnih institucij pri Banki Slovenije. Erste Card d.o.o. ima dovoljenje za opravljanje aktivnosti, ki omogočajo izvrševanje plačilnih transakcij, pri katerih so denarna sredstva zagotovljena z odobritvijo posojila uporabniku ter dovoljenje za izdajanje plačilnih instrumentov in/ali pridobivanje plačilnih transakcij. Poleg navedenega je Erste Card d.o.o. kot dajalec kreditov vpisan v register dajalcev kreditov za opravljanje storitev potrošniškega kreditiranja in ima dovoljenje za opravljanje storitev potrošniškega kreditiranja. 
 

Avtorske pravice

Spletna stran www.dinersclub.si je intelektualna lastnina Erste Card d.o.o. Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali njegovo preoblikovanje brez izrecnega pisnega soglasja Erste Card d.o.o. ni dovoljeno. Nepooblaščeno spreminjanje, poškodovanje ali povzročanje trajne ali začasne nedosegljivosti podatkov na spletni strani ni dovoljeno. Ravno tako ni dovoljeno nepooblaščeno dostopanje do kakršnihkoli vsebin v okviru informacijskega sistema Erste Card d.o.o. Vsako ravnanje ali poskus ravnanja v nasprotju z določbo tega odstavka se kaznuje.

Omejitev odgovornosti

Uporabniki spletno strani uporabljajo na lastno odgovornost. Vse podatke objavljene na spletni strani www.dinersclub.si je treba pred uporabo nujno preveriti pri Erste Card d.o.o. Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave, zato Erste Card d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli pomanjkljivo vsebino, nepravilnost ali netočnost objavljenih podatkov, do katerih pride zaradi časovnega neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih vzrokov, na katere Erste Card d.o.o. ne more vplivati. Erste Card d.o.o. ne odgovarja za obliko ali vsebino podatkov, ki so na voljo na spletnih povezavah do spletnih strani, ki niso v lasti ali s katerimi Erste Card d.o.o. ne upravlja. Erste Card d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način, delno ali v celoti, in ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila spremeni, dodaja ali odstrani vsebino spletne strani. 

Reševanje sporov

Morebitne spore, nesoglasja, pritožbe in reklamacije članov v zvezi z izvrševanjem plačilnih transakcij, izdajanjem plačilnih instrumentov ali pridobivanjem plačilnih transakcij prvotno rešuje Erste Card d.o.o. Če član z odločitvijo Erste Card d.o.o. ni zadovoljen lahko vloži pobudo za začetek postopka izvensodnega reševanja potrošniških sporov pri izvajalcu Združenju Bank Slovenije – GIZ Ljubljana. Več informacij o postopku reševanja teh sporov je na voljo v aktualnih pravilih in pogojih za članstvo v Diners Club TUKAJ.
 

Lorem ipsum dolor sit amet

BREZ PAPIRJA.
BREZ TEŽAV.
100% DIGITALNO.

V Sloveniji lahko kartico Diners Club v celoti naročite prek spleta. Hitro, preprosto, v le nekaj korakih …
Želim diners
  • Izpolnite zahtevek za kartico.
  • Ugotovite (z nekaj kliki), ali izpolnjujete vse pogoje.
  • Prenesite mobilno aplikacijo in vnesite preostale podatke.
  • Kartica bo kmalu prispela na vaš naslov.
Želim diners