KARIERA PRI NAS

V Erste Card d.o.o. si prizadevamo, da bi tehnologiji in digitalizaciji dali večjo vlogo, da bi ta bolje služila zaposlenim in našim delovnim procesom, kot tudi strankam in njihovim potrebam. Agilni pristopi in digitalizacija na različnih področjih sta pomemben vidik našega delovanja, novi sodelavci pa so tisti, v katerih prepoznamo, da v svoji miselnosti odražajo agilne principe in delovanje v smeri naših vrednot. Sodelavcem nudimo dinamično in kreativno delo v prijetnem delovnem okolju, ki ga sodelavci skupaj ustvarjamo tako pri delu v pisarnah kot od doma. S preseganjem ciljev skupaj napredujemo in izpopolnjujemo veščine in znanja. 

Ker je korak v novo delovno okolje vedno svojevrsten izziv, nam je pomembno, da novi sodelavci med vodenim uvajalnim procesom spoznajo in začutijo, kako se naše delo prepleta in povezuje v smiselno celoto.

Zavedamo se pomembnosti razvoja lastnega potenciala ter deljenja znanj in izkušenj, zato spodbujamo širjenje znanj med sodelavci, iskanje izboljšav na vseh področjih ter sodelovanje v mešanih timih. 

ZAPOSLITEV

Če na seznamu prostih delovnih mest ni delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim izkušnjam in željam, nam pošljite motivacijsko pismo in življenjepis na zaposlitev@erstecard.si

KARIERA PRI NAS

Povezanost vseh zaposlenih in motivacija posameznika sta tista, ki v podjetju ustvarjata dobre odnose in pozitivno naravnano, v razvoj usmerjeno kulturo podjetja. Vzpostavljamo različne ekipe, ki pripomorejo h kakovostnejšim odnosom v podjetju, organiziramo raznovrstna druženja ter skrbimo za zdravje zaposlenih. S pohvalnicami med zaposlenimi prepoznamo tiste, ki se v posameznem mesecu najbolje izkažejo – to so naši »D zaposleni meseca«.

Naši zaposleni

 • Pri nas se radi pohecamo, da smo steber Diners Cluba, saj se vse začne in konča v podpori prodaje. Nikoli nam ni dolgčas, delo je raznoliko, vzdušje pa pestro.

  Klavdija Podpora prodaje
 • Delo v UT je zanimivo in razgibano, člani ekipe pa so odlična družba v živo in po skypu. Z nami se bo dobro počutila oseba, ki je delovna, proaktivna in ima smisel za humor.

  Jožica Upravljanje s tveganji
 • Si želiš več kot samo klicev? Pri nas se boš naučil limitov, odgovarjanje na maile, urejat spremembe, pripravljat baze … KC Erste – Več kot klicni center.

  Gašper Kontaktni center
 • Delo je odgovorno, zanimivo in nikoli dolgočasno, saj imaš pregled nad celotnim poslovanjem podjetja.

  Neli Finance in računovodstvo

Vrednote Erste Carda

Razvoj organizacije in rast poslovanja

dosegamo z aktivnim iskanjem priložnosti za razvoj poslovanja in zaposlenih – pozorno poslušamo druge in smo radovedni pri vsem, kar počnemo.

Dosledno in primerno delovanje

zasledujemo v vseh naših odločitvah in ravnanjih. Pri poslovanju s strankami in sodelavci delamo in se obnašamo pošteno, fer, dosledno in transparentno.

Razvijamo lastno odgovornost

tako, da stojimo za svojimi odločitvami in sprejemamo posledice svojih dejanj. V našem delu se odraža načelo „delamo, kar govorimo” in smo dosledni v svojem vedenju in dejanjih.

Odličnost v izvedbi

nas vodi do kakovostnih in pravočasno opravljenih nalog. Optimiziramo procese in standarde, katere stalno prilagajamo potrebam strank in delovnih procesov.

Timski duh - z združenimi močmi dosegamo skupne cilje

tako, da spoštujemo in upoštevamo različna mišljenja naših sodelavcev, komuniciramo odprto in dajemo iskrene povratne informacije.