separator separator separator
 

Diners Club UNICEF
Ko uporabite kartico, Erste Card donira sredstva UNICEF-u.

Diners Club UNICEF

Ko uporabite kartico, Erste Card donira sredstva UNICEF-u. Z uporabo kartice boste lahko pomagali vsak dan, pri čemer vaš račun ne bo nič višji – v vašem imenu izdajatelj kartice, Erste Card d.o.o., nakaže 0,5% vrednosti vsakega nakupa kot donacijo UNICEF-u Slovenija. UNICEF je z dobrodelno kartico Diners Club UNICEF v 12 letih prejel že preko 280.000 EUR. Kartica pa nudi tudi vse ugodnosti klasične kartice.

Kako vam kartica Diners Club polepša življenje?

Zamisel za prvo večnamensko plačilno kartico izhaja iz leta 1949, ko je ugledni newyorški poslovnež Frank McNamara na večerji s prijatelji ob plačilu z grozo ugotovil, da je doma pozabil denar. Zahvaljujoč idejnemu očetu kartice Diners Club gospodu McNamara, se že več kot 60 let našim članom kaj podobnega ne more zgoditi. Kartico Diners Club kot nadomestilo za gotovino uporabljajo v več kot 185 državah in na več kot 30 milijonih prodajnih mest. Preprosto dvigovanje gotovine pa je mogoče na številnih bankomatih po svetu.

Glavne prednosti kartice Diners Club so:

  • Brezplačna članarina za prvo leto članstva*.
  • Kupovanje na obroke doma, v tujini in na spletu.
  • Bogat nagradni program - prihranki do 50 %.
  • Dvigovanje gotovine na bankomatih.
  • Preprost in popolnoma varen način za spletno nakupovanje.
  • Brezplačno** razvajanje v letaliških salonih za aktivne člane po svetu.

Zanima me kartica Diners Club UNICEF

 
Ime in priimek
 
Elektronski naslov
 
Telefonska številka
 

S klikom na gumb Pošlji se strinjate, da podjetje Erste Card d. o. o., z vami vzpostavi stik ob morebitnih pojasnilih o ponudbi.

 
 
* Ponudba velja do 21. 4. 2017 za nove člane ob prvi včlanitvi.
** Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.