Letališki saloni

LETALIŠKI SALONI

Pred letom si privoščite odmor.
PRIVOŠČITE SI ODMOR
Letališki saloni vam omogočajo udobno namestitev, osvežitev s pijačami in lažjimi prigrizki, v večini salonov pa so na voljo tudi časopisi in brezplačna internetna povezava. Kartica Diners Club je edina, ki svojim uporabnikom omogoča uporabo storitev letališkega salona.

POGOJI ZA BREZPLAČEN VSTOP V LETALIŠKE SALONE

Brezplačni vstop* v letališke salone je omogočen le aktivnim članom, ki imajo v šestih mesecih več kot 2000 EUR porabe na izdanih računih in sicer za porabo znotraj obdobja po svoji kartici Diners Club (primer: če je v obdobju 1. 1.–30. 6. poraba na izdanih računih vsaj 2000 EUR, ima član v obdobju 1. 7.–31. 12. neomejeno število prostih vstopov v letališke salone in tako naprej na vsakih 6 mesecev).

Izjema pri tem so novi člani, ki v posameznem obdobju prvič pristopijo v članstvo. Novi člani imajo prost vstop v letališke slone v tekočem obdobju in tudi v celotnem naslednjem obdobju.

*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatnih ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone. Kartici StartUp in AMZS imata posebne pogoje za vstop v letališke salone.




 

PRIORITY PASS APLIKACIJA
 

Olajšajte si potovanje. Prenesite aplikacijo Priority Pass in preverite seznam letališč in ugodnosti na letališču. 

 
Lorem ipsum dolor sit amet

BREZ PAPIRJA.
BREZ TEŽAV.
100% DIGITALNO.

V Sloveniji lahko kartico Diners Club v celoti naročite prek spleta. Hitro, preprosto, v le nekaj korakih …
Želim diners
  • Izpolnite zahtevek za kartico.
  • Ugotovite (z nekaj kliki), ali izpolnjujete vse pogoje.
  • Prenesite mobilno aplikacijo in vnesite preostale podatke.
  • Kartica bo kmalu prispela na vaš naslov.
Želim diners