OBVEZNA OPREMA VSAKEGA GOLFISTA

DINERS CLUB GOLF CARD

Kartica je obvezna oprema vsakega golfista poslovneža, tako kot palice za golf, teeji, žogice za golf in posebni čevlji. Poleg tega boste zavarovani ob zadetku v polno oz. Hole In One. Kartica nudi tudi vse ugodnosti klasične kartice Diners Club.

Kartica Diners Club Golf Poslovna
LETNA
ČLANARINA
67 EUR
Zavarovanje hole in one

ZAVAROVANJE HOLE IN ONE

Ste s prvim udarcem zadeli določeno luknjo? Diners Club bo pokril (dokazane) stroške vabila oz. zapitka v vrednosti 10,00 EUR/osebo v skupnem znesku do največ 2.000,00 EUR.
VEČ INFORMACIJ
Poškodba opreme na golf igrišču

POŠKODBA OPREME NA GOLF IGRIŠČU

Kartica Diners Club Golf Card omogoča zavarovanje za poškodbo golf opreme (palice in torba), nastale na uradnem igrišču za golf v Sloveniji. Zavarovanje krije stroške do vrednosti 2.000,00 EUR.
VEČ INFORMACIJ
Green fee ugodnosti v Sloveniji in Avstriji

NAGRADNI PROGRAM GOLF

Seštejte popuste in zmanjšajte svoj mesečni račun. Naročite bon in ga na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.
VEČ INFORMACIJ

DVA KLIKA DO INFORMACIJ

On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo dva klika sta potrebna za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
Macbook mockup image
 • UGODNOSTI V SLOVENIJI IN AVSTRIJI

  S kartico Diners Club Golf Card lahko koristite do 25% popusta za green fee na slovenskih golf igriščih, ter 20 % popusta na green fee na golf igriščih v Avstriji.
 • ZAVAROVANJE HOLE IN ONE 

  Ste s prvim udarcem zadeli določeno luknjo? Diners Club bo pokril (dokazane) stroške vabila oz. zapitka v vrednosti 10,00 EUR/osebo v skupnem znesku do največ 2.000,00 EUR. 
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA 

  Diners Club račune lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktne obremenitve in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam.
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na skoraj 1.3 milijonov bankomatov (ATM) v več kot 140 državah.
  VEČ INFORMACIJ
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
Kako postati član Diners Cluba?

KAKO POSTATI ČLAN DINERS CLUBA?

Preprosto. Izpolnite pristopnico in nam jo posredujte na naš naslov: Erste Card d. o. o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana.

Želim Diners