2 v 1 = PLAČILNA KARTICA IN ČLANSKA IZKAZNICA 

DINERS CLUB SVIZ

Z uporabo kartice Diners Club SVIZ z vsakim nakupom pomagate članom sindikata. Pri čemer vaš račun porabe ne bo nič višji - v vašem imenu se namreč Erste Card odpove delu prihodka in ga nakaže sindikatu SVIZ.

S kartico Diners Club SVIZ izkazujete tudi članstvo v sindikatu.

.
Kartica Diners Club SVIZ poslovna
LETNA
ČLANARINA
39 EUR
Darilo dobrodošlice

DARILO DOBRODOŠLICE

Kartica Diners Club omogoča odlog plačila za vsa plačila. Kupite zdaj in plačajte pozneje.
Vračanje sredstev sindikatu SVIZ

VRAČANJE SREDSTEV SINDIKATU SVIZ

Z uporabo kartice Diners Club SVIZ vsak dan pomagate članom sindikata, pri čemer vaš račun porabe ne bo nič višji. Erste Card se odpove delu prihodka in ga nakaže sindikatu SVIZ. Tako vi z uporabo kartice omogočite sodarnostno pomoč osebi iz sindikata, ki jo najbolj potrebuje.
Nagradite se

NAGRADITE SE

Nagradne točke izkoristite za veliko zanimivih in uporabnih ugodnosti za vsak dan in tudi posebne priložnosti iz poslovalnic Baby Center, SPORTINA, Tom Tailor, Zlatarna Celje, L'OCCITANE in mnoge druge.
VEČ INFORMACIJ

DVA KLIKA DO INFORMACIJ

On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo dva klika sta potrebna za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
Macbook mockup image
 • NAGRADNI PROGRAM DINERS CLUB

  Seštejte popuste in zmanjšajte svoj mesečni račun. Naročite bon in ga na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov.
  VEČ INFORMACIJ
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA 

  Diners Club račune lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktne obremenitve in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na skoraj 1.3 milijonov bankomatov (ATM) v več kot 140 državah.
  VEČ INFORMACIJ
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
Kako postati član Diners Cluba?

KAKO POSTATI ČLAN DINERS CLUBA?

Preprosto. Izpolnite pristopnico in nam jo posredujte na naš naslov: Erste Card d. o. o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana.

Želim Diners