EDINA PLAČILNA KARTICA ZA UPOKOJENCE 

DINERS CLUB
ZDUS

Zveza društev upokojencev Slovenije (ZDUS) in Erste Card, d. o. o., sta združila moči in vzpostavila prvo plačilno-kreditno kartico samo za upokojence. Kartica Diners Club ZDUS ponuja vse ugodnosti klasične kartice Diners Club (obroki, nagradni program,...).

Kartica Diners Club ZDUS poslovna
LETNA
ČLANARINA
36 EUR
Darilo dobrodošlice

DARILO DOBRODOŠLICE

Ob pristopu prejmete 3.000 nagradnih točk dobrodošlice, ki jih lahko izkoristite takoj. Poleg tega pa nagradne točke zbirate dvakrat hitreje, saj vam vsak porabljen evro prinese 2 nagradni točki.
Vračanje sredstev v društva in pokojnine

VRAČANJE SREDSTEV V DRUŠTVA IN POKOJNINE

Del sredstev od vsakega nakupa s kartico Diners Club ZDUS bo podjetje Erste Card doniralo nazaj v Zvezo društev upokojencev, ki bo sredstva razporedila v pokrajinske enote in društva.
Darila za vaše najdražje

NAGRADNE TOČKE = DARILA ZA VAŠE NAJDRAŽJE

Nagradne točke (2 točki za 1 porabljen evro) lahko izkoristite za ugodnosti ter na primer pri nakupu za vaše vnučke porabite 30% manj denarja, pri nakupu za hišne ljubljenčke pa 20 % manj denarja.
VEČ INFORMACIJ

DVA KLIKA DO INFORMACIJ

On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo dva klika sta potrebna za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
Macbook mockup image
 • BREZSKRBNO TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE

  Nakup na obroke bo hiter in enostaven, z le enim podpisom ter brez dodatne dokumentacije. Za nakup na od 2 do 36 obrokov pa vam je na voljo več kot 13.000 prodajnih mest v Sloveniji.
 • NAGRADNI PROGRAM DINERS CLUB

  Seštejte popuste in zmanjšajte svoj mesečni račun. Naročite bon in ga na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.
  VEČ INFORMACIJ
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA 

  Diners Club račune lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktne obremenitve in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam.
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na skoraj 1.3 milijonov bankomatov (ATM) v več kot 140 državah.
  VEČ INFORMACIJ
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
Kako postati član Diners Cluba?

KAKO POSTATI ČLAN DINERS CLUBA?

Preprosto. Izpolnite pristopnico in nam jo posredujte na naš naslov: Erste Card d. o. o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana.

Želim Diners